UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А договір з власником про оренду теж мав би підійти
-
Може це ще від салону залежить бо перед тим писали що фідо дає телефон лише якщо маєш канадське id чи права
-
Усім привіт! Я тату майстер з багаторічним досвідом, працювала в різних країнах в тому числі Україна, Польща, Німеччина, Англія, Нідерланди. Я прилітаю до Калгарі у березні і від 27 березня буду рада надавати свої послуги у професійній студії 🌸🥰 Татуювання та перманентний макіяж . Також роблю перекриття старих татуювань та шрамів🔥 Роботи можу скинути у приват :) Буду дуже рада прикрасити Ваше тіло💗
-
Я вже бачу як мене зустрічатимуть вдома в Україні після заголовків: видворили з країни за побиття свинособаки 😄 (звичайно я шуткую), але вже психіка настільки нестабільна, що я віддаю собі звіт, що при нагоді можу і невтриматись. І не дуже хочеться стримувати себе, якщо поруч буде якась мерзота зі своїм руським міром 🤮 хоча я сумніваюсь що вони на таке підуть в нормальній країні, хіба що зовсім потєряний якийсь
-
А якщо серйозно, за побиття людини яке покарання в Альберті? Де почитати?
-
Ну після сьогоднішнього обстрілу Дніпра, я мабуть зареєструюсь🤬
-
Та всі це розуміють. Але ж можна помріяти
-
Отлічно ! Вся шваль в одному місці. Сжечь іх там нада случайно
-
В группе "работа в Калгари " есть топик про 52 сайта по поиску работы. Сделайте резюме и пусть Вам повезёт 🙏
-
Заходити, реєструватись і приходити їбашити їх на місці 🤬
-
Social worker letter forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=r-zY0b9ODUusNHJfhYxWarWdh0SvGhVMsxc7-SZwgWxURDRZMVBOREZQSk5WQlJNNktIUjRYNUVFSy4u Зараз робиться тільки онлайн
-
Вай, яка краса🥰