UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та курите шо хотите, человек спросил я ответил
-
Ну з хлопцем це так Я 17-го їхатиму, дай Бог🙏🏻 Вдячна вам))
-
Так ,не хвилюйтеся,все буде добре. Головне, щоб документи в порядку і вони спокійно пропустять. Казала, що тільки молодого хлопця не випустили з Укр, але то вже інша історія.
-
Meetup это что?🤔
-
Возможно у кого то есть возможность подсказать на счет Амазона ,куда звонить ,писать или ехать ?🙏☺️❤️
-
Хлопець і дівчина шукають будь-яку роботу, будемо вдячні за будь-яку інформацію🙏🏻🙏🏻🙏🏻Хлопець анг середній має досвід і невеликий досвід роботи в Калгарі з будівництва і демантажу також має досвід роботи на вікнах ...Дев. Анг маленький, але в процесі навчання може працювати нянею (має досвід роботи в канадській сім'ї) і двоє своїх дітей ... також є машина в наявності (на доставці пробували)... може бути, є ще якісь варіанти роботи 🙏🏻спасибі 🫶🏻негативні коментарі нема чого ☺️
-
Дивно що служба підтримки моно цього не знає🫣 А як вирішуєте це питання якщо не секрет? Я так по чату пошукала, що наче через wise Але не розумію як я можу туди перекинути із фопа Бо ФОП же тільки через продаж валюти в гривню наче
-
Я 20 маю вилетіти з Варшави) в день страйків🙈 Поїду раніше, щоб не перекрили рух. Відпишіть як ви пройшли кордон,а я потім чи вдалось вилетіти 😁. Можливо комусь буде корисно.
-
Теж шукав без контактні виводи. Нажаль з валютного рахунку ФОП немає можливості вивести на валютну фіз особи без продажу, як це було до війни 😔 тільки з обовʼязковою продажою в гривню а далі або знімати фізичною білою картою по ~400CAD(12,5k грн), або купляти на валютну і потім знімати. Або з виводом через Wise на канадський рахунок.
-
Так а где тогда получать расшифровку, как людям то узнавать…
-
Nissan altima 2010 автомобиль в хорошем состоянии, двигатель полностью обслужен, поменяны все прокладки, свечи, жидкости. поменяны все трмаза в круг. нет ржавчины. активный статус
-
Вітаю, підкажіть будь ласка де можна придбати сольовий розчин типу Аквамаріс, Хьюмер у спреї для промивання носика дитині. Бо вчора купили у Walmart 30ml малюсіникий флакончик. Може хтось знає де можна замовити більше дозування?
-
У WIN'S багато стоїть. Ми собі брали по 5$
-
Думаю краще раніше, так Їду на Варшаву 17-го виліт 19-го Відпишуся обов’язково, дай Бог всім, хто планує спокійно виїхати 🙏🏻