UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я все ще пірат
-
Але по опису вам його вже сюди краще і швидше - maps.app.goo.gl/TYn5WHi1eoYMynFc8
-
Добрый день. Назначили на сегодня подключение домашнего интернета от Telus, но никто не пришел Скажите пожалуйста, Есть ли контактные данные представителя Telus? Или нужно снова идти в отделение?
-
У них там за субтитри підписка з'явилась, не хочу )
-
Ми тут були - maps.app.goo.gl/qdYM7k1c7d6UDmBC7 Було норм, нарікань немає
-
Дякую за рекомендацію) На сайті зареєструвалась, там все пусто🥲
-
Доброго вечора , можливо хтось продає дитяче автокрісло ?
-
Зареєструйтеся на їх сайті, по вашим данним має підтягнути сервіс, що ви замовляли на сьогодні, там буде видно статус Але є варіант, що хтось таки був, лише записали ваш номер телефону не правильно і технік не зміг знайти в помешкання. Дзвоніть їм/пишіть/регайтеся на сайті і трясіть душу Ходити прям туди не знаю чи треба, але трохи комунікації будете мати Теж мав з ними справу, сервіс херня в цьому плані Мали зареєструвати заявку на підключення на інтернет через телефон все, записали зі слів телефон з помилкою (імейл теж), ну і понятно, що ніхто до нас не додзвонився, а той посередник в сраці мав то всьо, підключили нам шось чи ні Хз як в 21 столітті можна не мати форми онлайн на сайті, щоб все підключити, а оце дзвонити)