UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
Чи можна запросити копію заповненої заяви на GST/HST від CRA? Ми подавали цю заяву, але не зберегли заповнену анкету, зараз ну дуже треба ті цифри
-
Хтось зможе допомогти з CV, я в Європі працювала в логістиці на заводі один рік та вісім місяців, але ж європейське CV не підходить , воно різниця від канадського, допоможіть будь ласка
-
Всім привіт👋,мене звати Артем,мені 22роки.Шукаю роботу в Калгарі або поблизу.Маю досвід роботи в автосервісі🔧 в Україні та на будівництві (помічник електрика)та заводі за кордоном.Англійська на рівні А2 але я вчуся📚.Маю власний автомобіль для мобільності🚘. Буду вдячний за будь-які рекомендації або можливості, що ви маєте для мене. Дякую за увагу) Hello everyone👋, my name is Artem and I'm 22 years old. I'm seeking employment in Calgary or nearby areas. I have experience working in car service🔧in Ukraine and as an electrician's assistant in construction abroad. My English proficiency is at level A2, but I am actively learning📚. I have my own car for mobility🚗. I would be grateful for any recommendations or opportunities you may have for me. Thank you for your attention.
-
Шукаю квартиру/кімнату ТЕРМІНОВО пропозиції в приват
-
Документи на англійській та фінській мовах
-
В мене є всі документи, які можуть підтвердити мій досвід роботи там
-
Працювала в логістиці на акумуляторному заводі в Фінляндії, який виробляв акумулятори для Мерседес та Вольво.
-
Ну я тільки побачила😅
-
Всім привіт. Хто працює на будові, скиньте контакти будь ласка, куди звернутися. Маю досвід встановлення кухні, вікон, дверей, Підвісна підлога/стеля, перестінки, фасад а також маю досвід будування даху. Мій номер 4036146247. Дякую за увагу
-
Да, оно там ещё с осени, это объявление
-
Якщо комусь цікаво, побачила сьогодні, недалеко від Westbrook station, в пекарню шукають experienced baker 😉
-
Дякую
-
Доброго дня тим, хто збирається (або ще не вирішив) завтра поїхати підтримати українських спортсменів на чемпіонаті з біатлону в Кенморі. Багато вкраїнчиків будуть їхати окремим автобусом, але всі бажаючі, хто приїжджає своїм ходом, можуть до них доєднатись у фан-зоні. Одна з волонтерів наділала кілька tips щодо цього. • No Parking. There is absolutely NO parking at the Canmore Nordic Centre or anywhere near the facility. You will have to park in the designated areas in the town and take a shuttle up. You will want to give yourselves at least an hour. It won’t take that long but I do expect that there could be line ups. • On time. If you want to join the Ukrainian group at the designated spectator area, you will need to meet the bus at 10:45 under the HUGE Canadian Flag. This should be where the shuttle will drop you off. • Clothes. You should plan to be standing outside for 5 hours. Looking ahead, the weather looks perfect however you will be standing outside for about 5 hours so you should plan to have many layers to stay warm. There is a lodge that you can go to for warming up. • Lunch. You should bring a lunch and snacks, a water bottle and/or a thermal cup. There are food services there but they can be expensive. • Make noise, be seen. Bring anything to make a lot of noise to show your excitement and cheer on your team. Wear your colours. Bring flags. We want everyone to know you are there, especially the athletes!
-
hey, i'm alive!
-
Bottle Depot на гуглкартах
-
Я к тому, что или не все так просто, или не актуально и почему-то не убирают)
-
Доброго ранку.Підкажіть, будь ласка,де можна здавати використану тару ?