UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
все за 360 cad
-
Почему паре нельзя?
-
Продам две лампы за 30$ и тумбочку новая практически не использовали цена 25$
-
Шукаємо квартиру для 4-ьох дорослих. До 1600€. Район не принципово, але не бейсмент!
-
igor_neposeda, добавляйся!
-
Всі привіт , є будинок на 3 кімнати + бейсмент з окремим входом і своєю ванною кімнатою. Є гараж прямо в будинку. Класний район, поряд знаходиться школа. Доступний вже. Ціна 2600$. За деталями в ПП
-
Мне стало не очень хорошо только от мысли о 51 этаже😊нужно наверное быть очень смелым)..хотя красиво конечно...)
-
Здравствуйте, я предоставляю услуги такие как : перманент ( брови , губы , межресничка) , оформление бровей + Лами , ламинирование ресниц , наращивание ресниц . Ищу салон для работы , если кто-то знает или предоставляет рабочее место подскажите пожалуйста буду очень благодарна ) Спасибо 🙏
-
Продам Додж Гранд Караван. Двигун 3.6, 310 пробігу. Авто має новий акумулятор та шини які відʼїздили один сезон. Авто може мати або 7 сидінь і багажник, або 4 сидіння і дуже великий багажник. Ціна 6800
-
Продам Додж Гранд Караван. Двигун 3.6, 310 пробігу 2012 рік. Авто має новий акумулятор та шини які відʼїздили один сезон. Авто може мати або 7 сидінь і багажник, або 4 сидіння і дуже великий багажник. Ціна 6800
-
2012