UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вроді да
-
Якщо ваш щось цікавить напишіть в особисті я вам відповім
-
Я знаю людей котрі не дивилися володар перстнів, зоряні війни й тому подібне. Навіщо вони взагалі живуть не зрозуміло.
-
В звʼязку з виїздом продам особисті речі , якщо щось цікавить пишіть в особисті
-
за все 250 cad за все 360 cad
-
Добрый День, Работаю в CIBC. ПРИМУ БЕЗ Записи, а также группами!!! Смогу открыть счет без сина! ( Потом отстоите в очереди) Предлагаем самые лучшие условия для новоприбывших!) На два года бесплатно в одной корзине предлагаем: - чекинг счет( дебетовый, карту выдаем сразу) - копилочный счет ( 4%годовых) - USD счет (по желанию) - кредитная карта (1000$, кашбек 3%) Обращайтесь:) Телеграмм : личные [email protected] 403 9746317 ext. 280 ( оставьте голосовое, если не отвечу)
-
2016 Chevrolet Cruze Limited Пробіг: 117k km Активний статус Двигун : 1.4 Liter 4 Cylinder (місто - 7L, траса - 5L) Автомобіль у чудовому стані, без жодних механічних проблем. В машині ніколи не курили. Я другий власник. За час мого володіння автомобілем були замінені: • Передні та задні гальма (колодки та ротори – 10k km тому) • Масло в двигуні (кожних 7k km) • Масло в коробці передач • Клапана кришка з прокладкою • VVT соленоїди розподільного вала • Мотор повітровидува • Куплені нові зимові шини (Blizzak) Chevy Cruze Limited — це елегантний і стильний седан, який пропонує динамічні враження від водіння. Його двигун і плавна автоматична трансмісія зроблять ваші щоденні поїздки легкими та приємними. Просторий салон і великий багажник роблять його ідеальним автомобілем як для повсякденних справ, так і для тривалих подорожей. Цей автомобіль ідеально підходить для тих, хто цінує надійність, невеликі кошти обслуговування та низькі витрати палива. Можливий аргументований торг.
-
Она б/у уже стоит 400
-
Причем ладно бы там ещё хоть посыл да философия были, так нет же, колыбель бессмысленных побегушек-пострелушек с простейшей и уже отлитой в граните в жизни любого обывателя дихотомией деления мира на хороших и плохих, белое и чёрное. Без глубины и сотен тысяч полутонов.
-
Підкажіть будь ласка що робити і куди треба писати. Я знаходжусь в Ірландії, мені відкрили візу Канадську рік тому, але не видали тому що я не мала заграну, а внутрішній паспорт був вже не дійсний і потрібно було зробити загран, я більше року через чергу не могла зробити його, в вересні отримала нарешті і от тільки у лютому поїхала вклеїти візу до паспорту, але мені відмовили тому що пройшов майже рік і треба новий лист підтвердження. Мій чоловік давно знаходиться у Канаді, і я хочу приїхати до нього, але не розумію куди і що треба зараз писати. Підкажіть будь ласка хто тямить у цьому питанні.