UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Господа и дамы, а у кого-то ещё есть проблема, что приложение Rogers не запоминает данные карты для оплаты? Не автоматический платеж я имею в виду. То есть когда я хочу оплатить счёт, и пытаюсь ввести номер карты/exp date - мне нифига не высвечивается, хотя похожие приложения предлагают уже использованную карту.
-
Доброго дня, шукаю кімнату для себе з 01/04, терміном на 2 місяці. Про мене: Програміст, не курю, не пью, з кімнати майже не виходжу, тварин не маю.
-
-
Шукаю роботу на будівництві. Маю досвід в Канаді. Знайомий з різними будівельними матеріалами та інструментами. Володію англійською мовою. Сильний і витривалий, готовий до фізичних навантажень та виконання різноманітних завдань. Готовий до навчання та швидкого адаптування. Є автівка. Готовий приступити до роботи негайно. Буду вдячний за будь-які пропозиції та рекомендації.
-
Вчора прибув, їхав Україна-Румунія бусом, Румунія-Італія-Канада літаками, 30% валізи ліків, багато рідких, всім окей Більш за все турбувався за вїзд в ЄС, але пронесло, багаж не світили, з бусика не доставали Це особистий досвід, взагалі можуть і зацікавитись. Але знаю, що митники по світу звикли, що постсовок всі возять ліки кілограмами
-
Продам 2 картини по нумерам Тематика гори і озеро 20$ за дві Доставка по даун таун
-
Всім гарного понеділка. Обіцяють багато снігу, насолоджуйтеся сонцем)