UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я викладач англійської мови. Пропоную захоплюючі заняття з англійської для дітей від 6 років.Розвиваємо всі аспекти мови: читання, письмо, розмовні навички та розуміння на слух.Чекаю з нетерпінням зустрічі та спільної роботи над успішним вивченням англійської мови вашою дитиною!
-
Підкажіть чи є хтось хто працює в Телус щоб підключити домашній інтернет?
-
Продам vw rabbit він же golf 2.5 механіка пробіг 330т км Ціна 2500 На повному ходу реально нічого не потрібно робити, наступна заміна масла через 7тис км Двигун коробка ходова тормоза все працює без скрипів шумів та тому подібного тихо плавно не стукає не грюкає (технічно обслужена та доглянута машина) Авто сів та поїхав Є кондиціонер (робочий) підігрів сидінь круїз контроль зимова гума в гарному стані салон більш менш чистий Також в комплектації ржавчина типова для фольців в цьому кузову та тріщини на лобовому типові для Альберти В цілому ідеальний як перше авто в Канаді або для доставки в убер ітп Ціна враховуючи ситуацію на ринку обґрунтована Торг на double double Тест драйв в районі Chinook mall
-
Продам vw rabbit він же golf 2.5 механіка пробіг 330т км Ціна 2500 На повному ходу реально нічого не потрібно робити, наступна заміна масла через 7тис км Двигун коробка ходова тормоза все працює без скрипів шумів та тому подібного тихо плавно не стукає не грюкає (технічно обслужена та доглянута машина) Авто сів та поїхав Є кондиціонер (робочий) підігрів сидінь круїз контроль зимова гума в гарному стані салон більш менш чистий Також в комплектації ржавчина типова для фольців в цьому кузову та тріщини на лобовому типові для Альберти В цілому ідеальний як перше авто в Канаді або для доставки в убер ітп Ціна враховуючи ситуацію на ринку обґрунтована Торг на double double
-
Хочу долучитись 🤝
-
Привіт, можна сказати що більш-менш це завжди актуально :) колись більш, колись дуже більш
-
t.me/uu_calgary/49529/343080
-
Дякую
-
Сегодня видел очень красивую девушку в автобусе. Жаль, что увидел перед тем, как выйти уже с автобуса. Я вышел на остановке SB Elbow 89 AV SW, а сел в автобус на станции Heritage, думаю, ты тоже там села, время примерно 15.50 +-. Я не запомнил какая у тебя куртка, запомнил только милое лицо. Я смотрел на тебя, ты это видела, был в футболке, жилетке и с рюкзаком. Так что, если, вдруг, ты это увидишь и ты свободна отреагируй как-то на это сообщение)
-
Этим человеком был Альберт Эйнштейн (с)
-
Здравствуйте Ситуация: у меня гражданство не Украины (и не РФ). Жена гражданка Украины. Вчера прилетели в Калгари. Ворк Пермиты получили. При попытке получить сегодня SIN - жена получила, мне - отказали без озвучивания причины и назначили appointment через неделю. На доп вопросы, почему и что не так отвечать отказались. Скажите, пожалуйста, кто сталкивался с подобным? Ждать неделю без сина и без гарантии, что через неделю мне его точно выдадут, идея вообще не импонирует.
-
Доброго дня. Приïхав по програмi COUAET до канадi в минулому роцi. Цього лiта планую полетiти до Парижу на тиждень, пiдкажiть будь ласка не буде проблем з поверненням до Канади. Якi документи мають буди в наявностi? Медичну обов'язкову комiсiю проходив, маю роздруковане ч/б пiдтвердження з медичного закладу. Вiза дiйсна ще 2 роки. Воркпермiт також ще на 2 роки. Дякую за вiдповiдь!