UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Шукаємо житло 2 bedrooms 2 bath або 1 bath район SW з 1 травня. 3 дівчини і маленька собака чихуахуа. Всі працюємо, платежеспроможні. Може хтось передає свій контракт. Буду вдячна за будь-які пропозиції. Дякую!
-
А, тоді супер, дуже дякую))
-
Так я просто запитав)я не бачив повний список. Інших знаю зі скріна, окрім ньюбона. Але ну все одно сумнівний склад. Грошей на інших не вистачило )
-
Він там один нормальний? Бо якщо всі нонейм то таке собі
-
Глянув список, мені там еспозіто імпонує, харизматичний. Я його наче вперше в серіалі "революція" побачив.
-
Шукаю full-time роботу на construction/офісні посади. Розгляну й інші варіанти, де не потрібен автомобиль. Щодо досвіду: 👥 Customer service 2 years 🖥 Print machine operator 1 year 🏗️ Construction different positions 2 years квитки безпеки: • Full arrest • WHMIS Додатково: • Англійська В2 • Добре володію комп'ютером і офісним обладнанням microsoft 365 досконало • сертифікований веб-дизайнер I am looking for a full-time job in construction/office positions. I will consider other options where a car is not needed. safety ticket's: •Full arrest • WHMIS Regarding experience: 👥 Customer service 2 years 🖥 Print machine operator 1 year 🏗️ Construction different positions 2 years Additionally: • English B2 • I have a good command of a computer and Microsoft 365 office equipment perfectly • certified web designer
-
Та не, камон