UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Куди менсон запрошує на пиво в суботу)
-
Классных - нет. New World амазоновский, а в азиатском я не шарю)
-
Підкажіть, будь ласка, де (в якому обміннику) можна за вигідним курсом обміняти євро на канадський долар. Дякую.
-
Mazda 3 2015 року, куплена у першого власника. Заводське обладнання, без випадків та подряпин. За технічним станом - без нарікань. Ефективний двигун 2.0 з економним пальним споживанням. Пробіг 190 тис.км. Опції включають механічну коробку передач, сучасну аудіо систему, камеру заднього виду. В комплекті є зимня та літня гума з дисками. Сервісна книжка та історія обслуговування доступні для перегляду. Вартість 10500$. Можливий торг.
-
Я не можу ще 6 місяців пити 😅
-
Ну либо платить.
-
В том и проблема что уже звонил в другую клинику и там получил ответ. Типа если мне сделали в клинике осмотр с рентгеном челюсти то второй раз я не могу это получит по бенефитам. Вот такой косяк.
-
З 1 квітня буде доступна 1 бедрумна квартира. Зручне розташування: 5хв до сітрейну 5хв до Prince’s island park Багато різних автобусів поруч. Safeway(10-15хв пішки), Real Canadian superstore (11хв автобусом або трейном) Без тварин В будинку є спортивна зала Диван на останній фото в подарунок. Ціна 1675 (вода та опалення включені) Депозит 1675
-
Студия за $1,250 по адресу 122 12 ave NW, вода, тепло и электроэнергия включены. Депозит $499. Доступна для заселення с 28.04.24
-
Міні-холодильник | міні-бар 50 CAD Забирати на NE