UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт🌸 Я недавно прибула в Калгарі і шукаю роботу майстром манікюру або оренду робочого місця для майстра😊 Я майстер з досвідом роботи 2 роки, маю досвід роботи в салонах. Виконую класичний, комбінований манікюр, покриття гель-лаком, укріплення гелем, нарощування на верхні форми, педикюр повний. Буду рада будь-якій інформації або пропозиції🌸
-
В вас ліцензія є? Людина без імені та з фотографіями котиків
-
@martaavoloshyn
-
Доведіть
-
Доброго дня, кому потрібна гривня на українську карту, обміняю на евро або канадські долари , при зустрічі у Калгарі
-
Можу надати послуги по догляду за дитиною.Мені 54 роки,в Україні працювала вчителем початкових класів, живу на 14 Аwe SW, район Beltline.
-
Можу надати послуги по догляду за дитиною.Мені 54 роки,в Україні працювала вчителем початкових класів, живу на 14 Аwe SW, район Beltline.
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста где недорого можно арендовать авто на день. Спасибо
-
Есть преобразователь, который из 110 делает 220
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, если билеты до Эдмонтона через Калгари, пересадка в Калгари час, но вопрос по оформлению, говорят что все документы оформляют в первом аэропорту ? Это так? Просто в таком случае с другим самолетом до Эдмонтона не успеем