UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо!
-
Всім привіт. Шукаю будь-яку роботу. Не має значення, який графік буде (денний/вечірній) або неповний/повний робочий день. Маю досвід роботи у сфері продажу та мерчендайзингу. Є канадський досвід роботи Painters and decorators. Мій рівень англійської intermediate і мені потрібна деяка практика. Можливо, хтось знає про якісь пропозиції чи кадрові агенції, які мають такі ж пропозиції та наймають на аналогічні посади? Дякую.
-
Чи знає хтось репетиційний студію, де можна прийти і позайматися вокалом? Вони то, звісно, гугляться, але раптом хтось вже має досвід
-
Онлайн Dragon's Dogma 2 в Steam за первые 60 минут превысил 115 тысяч человек — это уже самый большой результат среди ААА-новинок 2024 года. В целом это четвёртый результат среди новинок года: впереди Enshruded (160т), Helldivers 2 (458т) и Palworld (2,1 млн) Отзывы в Steam пока очень положительные — 100% (ни одного негативного).
-
Добрий день! Яка локація?
-
Доброго дня. Шукаю роботу за фахом Safety coordinator / Safety advisor або Environmental coordinator / advisor. Стаж в Україні - 12 років safety health environmental coordinator на промисловому виробництві (маслоекстракційний завод) Стаж у Канаді – 1 рік safety health environmental coordinator Зараз працюю у іншій провінції, у кемпі з графіком 14-6 (тобто я в Калгарі тільки 6 днів на місяць - тому особистого життя немає, як такого. Хочу це змінити.) Посилаю резюме і у відповідь тиша – тільки дві відмови прийшло за весь час. Тому буду вдячний за будь-яку допомогу чи підказку. Резюме зроблено за канадським зразком. Англійська intermediate. Планую почати курс NCSO. Чекаю на відповідь від WES щодо диплому. Дякую