UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Смысл податься всегда есть, продлят или нет - другой вопрос
-
Ну да🤷
-
питання. якщо пішов здавати кров і x ray , після крові сказали на протязі 5 днів здати x ray . що буде якщо я піду на x ray пізніше?
-
питання. якщо пішов здавати кров і x ray , після крові сказали на протязі 5 днів здати x ray . що буде якщо я піду на x ray пізніше?
-
Добрий вечір. Шукаю українського інструктора з водіння. Буду вдячна за інформацію
-
Бо в умовах на ньому написано, що ми повинні покинути Канаду по закінченню дозволу на роботу
-
Добрий вечір! Чи має сенс подаватися на продовження ворк перміту якщо рік його закінчення — 2027?
-
Дякую
-
Ставте ні, якщо ви хочете працювати за професіями, які потребують медогляду, то далі треба це вказати і пройти медогляд і завантажити результати до 31 березня, а якщо ні, то в вас просто буде ворк перміт з обмеженнями
-
Можливо хтось має квитки додаткові
-
Народ хтось має посилання на квитки на хокей Україна Канада?
-
Всім привіт! Мене звати Іра, я перукар зі стажем 35 в цій сфері. Надаю якісні перукарські послуги з виїздом. Хочу ознайомити вас з моїми послугами: 👱🏻♂️ Чоловіча стрижка 20-25 CAD 👩🏻 Жіноча стрижка 30-40 CAD 👧🏼 Дитяча стрижка 15-20 CAD 💁🏻♀️ Фарбування від 70 CAD 👩🏼🦱 Хімічна завивка від 70 CAD 📞(368) 995-4131 Звертайтеся, буду рада допомогти🙌🏼 Всім гарного та спокійного дня!✨
-
Хтось робив у Калгарі візу туристичну США?