UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Може хтось грає теніс? Порадьте критий корт
-
Дуже смачні суші,мій фаворит !
-
1. Если вы имеете ввиду одноразовые выплаты, то все равно можно подать 2. Border immigration Canada в Гугле и там города, через которые можно пробовать. Но это конечно ничего не гарантирует и могут отказать и во второй раз.( Хотя не должны, у вас теперь ВП на руках) 3. Одновременно податься на ВП онлайн
-
Добрий день, мене звати Ігор мені 26 в зв'язку з виїздом друга з квітня звільниться кімната в Еірдрі в двох кімнатній квартирі, вартість кімнати 1000 + комунальні(світло та інтернет) Шукаю одну або дві людини, За більш детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення
-
❗️Допоможіть будь ласка ❗️ Всім доброго ранку !Вчьора прилетіли до Калгарі , і в аєропорту моєму чоловікові не дали WP, так як коли заповнювали анкету на нього , там на питання чи буде працювати в Канаді стоїть -No Заповнювали не ми, я просила людину . Теперь кажуть йому щоб подавався онлайн , тому что в мене є WP. Но це ж дуже довго від 4 до 6 місяців ))) Я вагідна , ще з донькою 6 років приїхали. Працювати сказали він не зможе зараз поки не получить WP. Я звичайно буду старатись теж знайти роботу , але самі знаєте вагідну хто захоче , працюю перукарем . Зараз нам на дали до 8 квітня готель. Кажуть ще що можливо поїхати до границі з Америкою ближайшоі і просити там офіцера . Але теж де та границя , хто зможе відвести ( звичайно не за просто так ) Потрібно ще й житло шукати , і теперь якщо в нього візітор виплат йому теж не буде .