UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не, я к тому что вряд ли там борщ как дома. Например Наполеон там имхо отвратительный. И это не только мое мнение:)
-
Я коли був в готелі мріяв з'їсти якогось доброго борщу. Пішов і поїв . Дякую звичайно за все готелю, та волонтерам. Це реально величезна допомога. Але в мікроволновці і чайнику багато не приготуєш. А 18 доларів за шведську лінію спочатку здавалось дуже багато (просто тому що переводиш все в гривні). Тому я теж шукав борщу і знайшов його ) Тому і написав. Знаю що виглядаю як капітан очевидность. Просто очевидні речі в стресовій ситуації особисто мені давались тяжко )
-
Я вам так скажу, що WP без CUAET, яку сьогодні зупинили, можна і 9-10 місяців чекати. Якщо у вас нема запасу грошей на цей час, то краще вертайтесь в Європу. Бо мало того, що чоловік не може працювати, то ще роботу може шукати 1-6 місяців, і жити ви будете на одну зарплату. Школа безплатна, а дитсадок дорогий. Допомогу на дитину ви отримати не зможете, бо ні чоловік, ні ви не працювали тут в Канаді і не маєте застрахованих годин. Тому я би на вашому місці, пішла з вашим WP в забрала $3000 доларів допомоги, купила квитки і поверталась назад в Європу.
-
Не надо, это хуже доты:)
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи при влаштуванні на роботу відразу потрібно аби дали job offer котрий буде відповідати вимогам для подальшої подачі по express entry? Що ще потрібно від роботодавця і які вимоги до job offer та employment letter?
-
Мультиварку
-
Кальян можна в інтернеті знайти, а от табаків нормальних тут немає. Ми інколи збираємось в @uu_hookah
-
Борща??
-
Всім привіт, повністю нові речі. Миючий пилосос ( новий, не разу не використовували ) 200$, дві наполні лампи одна 30$ , за дві 50$. Забирати Brandwood station. Якщо район NW і Downtown, можу привезти на машині.
-
В wins можна такого купити за 10-15$, та стане в нагоді потім
-
Вітаю всіх! З середини Травня передаємо двобедрумну квартиру Boardwalk. 📍Знаходиться Hemlock crescent SW. 💲Ціна $1859. Залишимо всі меблі, кухонне приладдя та Ел.прилади.(цiна договiрна) 🟢 Вода та опалення входять до оренди. 🐾 Pet friendly 🚗 Зручна транспортна розв‘язка 🍏 Поруч багато магазинів та супермаркетів За додатковою інформацією пишіть в особисті.
-
Вони ж українці здається?