UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В нас була помилка(не могли зайти на свій кабінет),дзвонили на гарячу лінію банку і вирішували онлайн.Питання вирішили.
-
Робот пилосос, без підключення до телефону. Потужний з щіткою, нова потужна батарея. 65$
-
Набір іграшок, на городику немає одного червячка, все інше в повному комплекті) 65$
-
Ручний бездротовий пилосос. Дві батареї, два фільтри. Один фільтр новий. 125$
-
Залежить від маршруту. Встановіть собі застосунок Calgary Transit (зелена іконка, не my fare), там є всі маршрути і розклади.
-
Зависть неописуемая 😕 Хотя я Канаду никогда теплой и не представляла, так что логично, что именно на мой прилет там будет внезапная зима))
-
Привіт. Підкажіть будь ласка о котрій годині ранку починають їздити перші автобуси
-
Дивимось що буде далі🤗
-
Усі акційні тарифи, роздаються на право і на ліво поки є офер😅 Коли я приїхала то «акційний» тариф на чорну п’ятницю був 50$ 50 гіг А коли почала працювати в цій сфері то були ціни по типу 60$ 20 гіг, вже коли вийшов офер 39$ 20 гіг то це було щось прямо вауууу Зараз трохи впали ціни😅
-
Вітаю, вже писала сюди на минулому тижні щодо employment location (у мене стоїть Онтаріо). Ситуація така, що 90% відсотків з тими з ким я спілкувалася кажуть що то не є проблема, а сьогодні дзвонила до ircc і офіцер з яким я розмовляла сказала що то може бути обмеженням. Але вона така невпевнена була, що тільки більше питань виникло😅 Читала тут в групі, що це може бути проблемою при подачі на pr, а інша людина каже що питали про це в імміграційного консультанта і перейматися нема чого. Я просто вже хочу знайти для себе чітку відповідь) тому вибачте що знову пишу одне й те саме.
-
Як і житло, судячи з того, з чого будують😅🫣 Зате в Канаді… Хто знає що буде далі)
-
Бульбашка невідповідно дорогого монополізованого моб зв'язку здувається👍 ніде в світі він стільки не коштує Зараз ще дешевше стало, вірніше не дешевше, а за ті ж гроші більше гб і бонусів Як по вашому досвіду, це тимчасова гонка оферів і далі знов піднімуться ціни?
-
Всем Привет! Продаю полку Икеа (раскладная ) Цена 65 $ При необходимости есть доставка .