UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пока не понятно. Пока скорее нет, чем да. Флагов наших нет ещё там:-(
-
А що Херсон відвоювали?😍
-
О да. Она была супер. И волосы длинные хорошо расчесывались
-
Угу. 100%
-
Когда-то классная маска была у Пантин. Потом в Украине пропала. Надо тут поискать. Я тут нашла карандаш с кофеином для кожи вокруг глаз Гарнье - его в Украине лет 5 уже нет
-
Дякую. Бо сама чоботар без чобіт. Не знаєш як маєш з тінейжером говорити,щоб не нашкодити. До здорового глузду призиваєш, але таке враження, що в такому віці не допомагає.
-
Ну, у меня двое подростков с разницей в 2,5 года. Перепробовали море разных шампуней. Можно было магазин открывать: один раз помоем голову и в кладовку, папе использовать. Потом пришли к Деркосу. Он нас спас. Из всей линейки лучше всего подошел зелёный, но это конечно индивидуально всё.
-
Абсолютна сепарація дитини від батьків проходить в 16 років, а до цього віку дитина інтенсивно проходить етапи соціалізації, років з 12, дитина потребує уваги лише на вимогу самої дитини. Все ви правильно пишите.
-
Они интенсивно очищают,просто с волоса вымыть могут накопившиеся металлы и силикон,от этого волос станет таким каков он есть,без всяких уходовых слоев .
-
І ви приділяли багато уваги дітям? Водили їх кожен тиждень в музеї,на атракціони,на розвиваючі заняття, в зоопарк, возили в гори...? Це я перечислюю те,як проводять час 80% сучасних батьків. Я,наприклад зі своїм сином,коли він був малий, обходила все,що можна було і куди він хотів йти,туди мы йшли і часу приділяла багато. Зараз він тінейжер і йому вже така увага батьків не потрібна. Йому на даний момент потрібно спілкування з однолітками і так, комп'ютерні ігри. І ,на жаль, я зараз не можу забирати у нього гаджети,бо такий вік непростий. Але від того діти не будуть гіршими, бо це сучасне покоління,яке йде в ногу за іноваціями
-
Абсолютно верно. Но они улучшают состояние волос за это время. Более того, надо делать перерывы
-
Трихологи не разрешают пользоваться им чаще,чем раз в неделю
-
Колись полоскала волосся корінням ріп'яху. Але де тут його взяти я поки не знаю 😭
-
Візьміть Деркос зелений. Гарна штука. Як сульсена
-
Так і писало,для підлітків . В такий період у них дуже багато підшкірного жиру,тому і голова сильно жирніє ,і прищі