UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Может им и игра престолов понравилась и брэйкинг бэд?
-
То ви так думаєте :) Канада доволі консервативна країна, тут є свої специфічні закони з приводу аренди, і так - нікому не цікаво пускати вас на 1-2 місяці
-
Но к ведьмаку не прилагали усилия создатели Вестворлда
-
Добрий день. Здається квартира з 1 травня Адреса 1215 5St SW Контракт на рік. Ціна 1700 + депозит 1700. Тварини безкоштовно. Ком. послуги: світло, інтернет, страховка. Є підземний паркінг +150. Є міні спортзал, гриль зона. Писати в приват.
-
В связи с переездом переуступаем договор на квартиру с мая. Цена в месяц 1856 CAD до 31/12/2024. Пару минут до станции C-Train “Downtown West–Kerby”. 1121 6 Ave SW, Discovery Pointe condominium. 2 bedroom, 1 bathroom; appliances: refrigerator, stove/oven, dishwasher, clothes washer, clothes dryer; heat+water included; pet friendly, gym, underground and guest parking.
-
@pers0nazh Рік тому з ікеї доставка була 2-4 дня, то ж перепитайте в них
-
Передадим контракт (с 1 июня) на аренду КВАРТИРЫ (2-х комнатная) в Downtown У нас можно с животными В квартире есть необходимая мебель которую мы можем вам оставить за демократичную доплату : - кухонный стол, стулья - 2 кровати - тумбочки - рабочий стол - рабочее кресло - TV
-
Цикорій в real canadian бачив
-
Брейкинг бэд сюда даже по жанру и году съемки не лезет, возьмак и престолы это ж фентэзи и по большей части графика
-
Я не согласен, мне не понравились особо. Хорошие, не более.
-
А де ви взяли 2 місяці? І То не я так думаю, все змінюєтся а правила створює світова економіка.. коли закінчиться черговий перелід світу то і побачимо) сподіваюсь це станеться при нашому житті 😄. І Канада свою консерву разконсервує🫢😄 індуси доречі цьому дуже допоможуть.
-
Добрый день ) підкажіть подались на health card , ще чекаємо . Сказали можно позволили та дізнатись номер . Чи можу звернутись до стоматолога по номерну health card ? Підкажіть гарного стоматолога. Хто робив пломбу тут .
-
Актеров красивее загримировали)