UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ох ты заставил меня вспомнить серию для 8 битной - Ninja Ryukendn он же Ninja Gaiden
-
Всем привет 👋🏼 Меня зовут Лолита 😊 Я мастер по ламинированию ресниц 🪄 Сейчас ищу моделек на ламинирование ресниц в Калгари , я приехала недавно в Калгари поэтому ищу новых знакомых 🫶🏼 я беру оплату только за материалы 35$ @78.lami.la.87 - это мой инстаграмм Если есть какие то вопросы вы можете писать мне в личные сообщения или же в инстаграмм 🫶🏼😊 #Калгари
-
Там нюансов особо нет. Важное чтобы первую кредитку получили без разницы откуда. Ну, и оплачивать вовремя 😜
-
Ищу мастера маникюра и педикюра для субаренды помещения 5 дней в неделю 500$ за месяц Район NW
-
Доброго дня 🌸, шукаю для моєї мами роботу в Калгарі, ми вже тут 3 неділі, але нічого не можемо знайти, може хтось може щось підказати? Або може є якісь пропозиції? Їй 55 років, англійська дуже слабка. Вона дуже гарно готує, може комусь потрібен помічник на кухню? Або няня?
-
Доброго дня всім . Шукаю роботу . Мені 26 років . Англійська початкова . В Києві працювала завжди в ресторанах . Можу піти помічником кухаря , розглядаю також прибиральниць в готелі , офіціантів в готелі . Можливо є десь в когось вільна вакансія хто де працює . Розгляну будь що . Дякую 🙏
-
Продам 2012 Mercedes Benz ML350 BlueTec. Двигун 3.0 турбодизель, повний привід 4matic. Пробіг 194тис. км. Активний статус, без підкрасів, весь в рідній фарбі. На трасі запас ходу понад 1200 км Комплектація: ⁃ Підігрів всіх 4-х сидінь ⁃ Підігрів керма ⁃ Клімат-контроль (2 зони) ⁃ Преміум музика ⁃ Контроль полоси ⁃ Електро регулювання обох сидінь ⁃ Пам’ять передніх сидінь ⁃ Пневмопідвіска ⁃ Диски R20 AMG ⁃ AMG обвіс ⁃ Keyless, запуск двигуна з кнопки ⁃ Безключовий доступ всіх дверей ⁃ Ambient підсвідка салону ⁃ Підніжка для ніг ⁃ Панорамний дах ⁃ Та ще багато іншого. Ціна: C$18’500, розумний торг. Також можливий розрахунок в USD
-
Усім привіт, маю вільний день, шукаю з ким провести час