UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Маю 3 штуки якісних дитячих воріт Safety First. Нові, не використовувались. Ми підготувались заздалегідь, але ми виїжджаємо, бо маємо контракт на роботу в іншій країні. Продам за $60 за всі три. Ці ворота зараз коштують $100 кожні на Амазоні. Ви можете викупити їх в мене за $60 за всі три і перепродати за $60 за штуку або дорожче на Маркетплейсі. Я не маю часу цим займатись і не маю часу чекати на покупця. Самовивіз. Glamorgan SW.
-
Добрий день шукаю кімнату не в бейсменті до 1000 доларів з пропозиціями в дірект Будь ласка !
-
Вітаю, чи є тут хтось чії дітки ходять в садочок на NW( 19st)? Моєму сину 1.8 роки, плануємо віддати в садочок. Можливо хтось зможе щось порадити! Дякую ☺️
-
Підкажіть, будь ласка, як швидко гроші заходять на рахунок, якщо класти готівку через банкомат самого банку або в касі банку?
-
Хто може порекомендувати де можна заправити автомобіль кондиціонер та зробити діагностику підвіски? (Не дорого) Дякую)
-
Підскажіть де можна заправити автомобільний кондиціонер ? (Не дорого)
-
Всем привет и хорошего дня 🫡😊 📎#seling #staff #electronic 🛒 -стол 10 ,ведра для митья полов и швабра 10 , пазлы коллекция коробка за 5 все за 25 🧩,эпел тв 25, адаптеры для эпел 10, провод для зарядки эпел 10 ,мишка для пк 5 , самбуфер с колонками 20 за все ,вентилятор 15,телевизор 30 ,пылесос ручной 20,зарядки для телефона по 5,кровать деревянная 30, каркасы металические по 25 (при покупке 5 вещей скидка 10$) 💠- Самовывоз,SE 💠- больше информации или фото по запросу
-
Також цікавить це питання
-
Дякую. В мене BMO, але напевно, це в будь якому банку.
-
На chequing екаунт cibc банку - миттєво. Про інші типи рахунків чи інші банки не скажу
-
Можливо. В cibc все що з кредиткою йде декілька днів, все що з chequing миттєво. Тому для поповнення кредитки, я ставлю на chequing екаунт готівку, і потім перевожу з chequing на кредитку. Так гроші не висять, а одразу появляються на балансі кредитки (хоча реально зараховуються через пару днів)
-
17 квітня почнеться безкоштовний марафон для діток 9-12 років, де вони познайомляться із основами програмування, дизайну та фінансової грамотності і в кожного з них буде можливість заробити стипендію на навчання у розмірі 1000 грн! Хто бажає записати дитину?) пишіть в особисті
-
Підкажіть будь ласка - електроприлади, такі як фен, не має сенсу везти до Канади? Через різницю напруг? Чи можна використовувати перехідник і все ок?
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, подал свою декларацию в марте 11го в Optimum Tax. По словам бухгалтера меня зарегистрировали для Carbon Rebate и GST. Сегодня уже 15тое апреля но я так ничего и не получил и нет расписания в аккаунте. Но есть подобное оповещение. Стоит переживать?