UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Усім салют 👋 Терміново шукаю будь яку роботу. Нажаль канадського досвіду не маю , у Канаді тільки місяць. Дякую.
-
Ще потрібно?
-
Он и без обработки орк
-
Справді? Підкажіть будь ласка о котрій годині?
-
Дівчата всім привіт!☺️ Мене звати Катерина, я мама двох малюків, хочу запросити вас на цікаве заняття для ваших діток! Вас чекає цікава сенсорна гра, протягом якої ми будемо вивчати: - тваринок ( англійською) - кольори - фігури - розвивати мовлення, увагу та посидючість (за віковими нормами) Ми потурбуємося про тваринок 🦓🦒🐘, побавимось водичкою, зробимо поробки в поєднанні з дихальною гімнастикою! Багато ігр на розвиток дрібної моторики🙌 Це чудова можливість знайти нових друзів та провести весело час! Заняття підходить для діток від 1,5 років до 3,5 років! Заняття буде проходити 1 годину 30 хвилин, буде перекус у вигляді фруктів та ягід, а для батьків буде можливість випити чай та каву! Пишіть мені в приватні повідомлення для запису на заняття. 💳Ціна: 30 CAD 📆Дата зустрічі: 21 квітня, вже в цю неділю ! ⏰Час зустрічі: 10.30-11.00 ми заздалегідь домовимось о котрій годині буде краще 📍Місце зустрічі: 1710 Radisson Dr SE
-
Продам Даунтаун 50$
-
Друзья, есть вакансия учителя танцев в детский сад (Калгари SE), кому актуально, пишите в лс.
-
Всім привіт! Хто в пошуках житла. Перездаємо свій контракт, квартира, 2 бедрум, 3 поверх. Центр, 4 ave NE. 5 хв від собору св Володимира. Перевага парі без маленьких дітей та тварин. Обовʼязково, без шкідливих звичок. Курити в будинку та квартирі заборонено. Ціна 1750 + 70 (комунальні) + депозит місячна оплата. Заїхати можливо з 17-18 квітня. В квартирі по вашому бажанню можуть лишитись деякі меблі. Кімнати затишні та комфортні для проживання, простора вітальня, також є балкон. Кому цікаво - пишіть в лс
-
Вообще круто же иметь машину, вообще ну никаких минусов здесь ее нет, тип в магазин костко себе ездишь, ну или поехал себе купил че хочешь в забегаловке и не тратишь дофига денег на доставку. И вот я смотрела работу мерчандайзером, там надо иметь права и машину(бывают конечно случаи, когда их машина), а работы оплачивается не слишком уж сильно много, точно не больше 20 в час