UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вроде нео не отправляет в бюро кредитной истории. Слышал такое, но нужно уточнять
-
Всім привіт! Do you speak English? Do you understand native speakers well? Якщо Ваша відповідь "ні", то команда волонтерів Help Ukrainian може з цим допомогти! Зараз багато новоприбулих з України ходять на курси англійської мови, проте вивчення мови у класах та спілкування з носіями – це різні речі. Ми вирішили організувати English conversation club – це спілкування з цікавими людьми та мовна практика. Ви зайшли до кафе та не знаєте, як замовити каву або чай? А коли замовили, бариста питає ще щось, а ви не зрозуміли, що він хоче? Ось усі ці діалоги і практикуватимемо. Групи по п'ять - шість осіб, різного рівня + носій мови. Обговорюватимемо цікаві, а головне потрібні теми, будемо вивчати слова у життєвих ситуаціях, знайдемо нових друзів серед українців та канадців. Для того щоб відвідувати наші івенти - заповнити реєстраційну форму. У нас групи формуються за рівнем мови. Коли будемо набирати групу вашого рівня на івент - ви отримаєте лист з інформацією, де і коли він проходитиме, робите реєстрацію і ми вас чекаємо на уроці. forms.gle/vHb3MMhjsW84fyWD9 Сподіваємось це буде Вам корисно!
-
UKRAINIAN HUMANITARIAN AID COMMITTEE OF ST.VLADIMIR’S UKRAINIAN ORTHODOX SOBOR (Cultural Center Lower Level – entry by Sadochok/Вхід біля садочку на нижньому рівні), 404 Meredith Road N.E. Calgary, Alberta T2E 5A6 ВІДКРИВАЄТЬСЯ/OPENING: СУБОТА 9:30 – 14:00 Saturday 9:30 am – 2:00 pm ДЛЯ ВІЗИТУ РЕЄСТРУЙТЕСЬ ТУТ (РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВЯЗКОВА) TO VISIT, PLEASE REGISTER HERE welcome.stvlads.com/cabinet/login
-
Як ми знімали житло. По прильоту заїхали в аірнбі і тема пошуку постійного житла була номер один з першої хвилини, бо жити довго в айрнбі - то для тих, хто доч міліонера тоєво, а я не тоєво, бо у мене жінка люта і я міліонерів не знаю. Написали в десяток місць, які знайшли на рентфастері - ніхто не відгукнувся. А то якраз був стампід, в Калгарі приїхав мільйон ковбоїв і розібрали всі закутки, а мєсні всі, мабуть,поїхали на дачі. Нарешті нам назначили оглядини. Дядько довго сверлив мене очима. Я заїкаючись почав казати, що я чесно-порядний, працюю удальонно, жінка - добра католичка, маю хобі доглядати сйомні хати, волонтери в на телефоні довіри і в моє дежурство ні один девіант не повісився ні разу, коли йду вночі пісяти то світло не включаю, бо німб над головою сяє і дає не менше 300 люксів освітлення. Коли фантазія почала закінчуватися, я аби улестити лендлорда прібєгнув до "останнього притулку негідника - патріотизму" за влучним виразом доктора Самуэля Джонсона, сказаного в Літературному клубі 7 квітня 1775 року. Я сказав, що дуже люблю Канаду, і це була правда, бо у мене здавна був на столі прапорець Канади. Дядя мовчав , і для підсилення дії я ще добрехав, що люблю також канацких людей, тварин, рослини, насікомих і уряд. Тут у лендлорда почало видовжуватися лице, очі пожовтіли, віха затремтіли, і він як розбовтане шампанське, вистрелив тирадою, якої я добре не поняв , але вирішив, що він по професії сексолог і мріє полікувати прем'єра, бо довго перечислювати статеві органи і їх функціонал, часто вставляючи поміж наукових і професійних термінів прізвище Трюдо.Так чи інакше ,хату ми не зняли і слава богу , бо там було дорого в далеко. Наступний крок виявився більш успішним, бо жінка знайшла, що компанія бордволк має доходні доми і здає житло. Ми записалися і без особливої надії поїхали. Далі буде.
-
Вчера был 1.32-.1.36