UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хто планує летіти в Калгарі. зараз дуже гарні ціни від Westjet. За 360 usd в дві сторони на травень білети
-
Привіт. Я вже третій місяць займаюся англійською від канадської благодійної організації haven. Вони допомагають біженцям з різних країн вивчати англійську. Плата дуже символічна 5-7 дол за заняття. На першому рівні мала одне індивідуальне і одне групове заняття на тиждень по годині кожне, зараз на другому вже дві години лише групових на тиждень (в групі 4 людини одного рівня і викладач). Також є можливість на їх платформі знаходити канадців, які готові безкоштовно вам допомогти розвинути speaking, спілкуючись онлайн чи при зустрічі. В цілому дуже задоволена і бачу прогрес. Якщо ви зацікавлені, можна заповнити гугл-форму і з вами звʼяжуться для невеличкого інтервʼю, щоб розподілити в групу. (Приберіть пробіл після крапки бо посилання видаляються з групи) forms. gle/jFo3czy6RsNofs1Z6
-
муж ищет работу любую кому в компанию требуются сотрудники?
-
Продам це все 220 cad
-
www.facebook.com/share/87DHd772ai36MroE/?mibextid=kL3p88 1100$ 2b2b Далеченько, Але ціна якась дуже гарна
-
И ещё вопрос, если ты проработал а затем уехал с Канады то как продавать декларацию если ты уехал и может быть навсегда? И если счёт в банке при выезде закрыл то невозможно подать декларацию? Просто счёт удаленно ведь нельзя закрыть. А не закроешь будет капать деньги за обслуживание
-
Привіт, мене звуть Анастасія, і я фотограф, що надихається кожним кадром📸 Готова створити для вас чарівні фотографії як на вулицях міста, так і в затишку вашого дому, які відобразять вашу природність і унікальність🙌🏻 Чекаю на ваші повідомлення для створення незабутніх моментів вашого життя разом. Звертайтеся для запису та обговорення деталей. Давайте разом створимо унікальні історії у кадрах ✨
-
Продам скейт 40$, не я купував, знаю що після покупки ніхто не користувався. Самовивіз, Меморіал Драйв
-
Продам набори келихів в роздріб по 10$ за 4 шт, або разом за 25₴, скло. Самовивіз, Меморіал Драйв