UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Я шукаю роботу в галузі обслуговування. Маю рівень англійської мови C1🇬🇧та дворічний досвід роботи адміністратором, люблю працювати з людьми та завжди ставлюся відповідально до своїх обов'язків. Швидко вивчаю нову інформацію📚 Якщо ви чи ваші знайомі шукають когось на посаду в кафе, ресторані, рецепції або займаються прибиранням, буду вдячна за рекомендації або можливості співбесіди🙌🏼
-
Продам Dodge Journey 2012 3.6 AWD 202 тис пробіг в комплектації RT active status Машина повністю обслужена, нещодавно було замінено масло двигуна, стойки стабілізатора та куплений новий акум 3 дні тому Дуже бадьорий стан, кузов без іржі . Ходова не стукає, мотор у відмінному стані, коробка перемикає як годинник. Коробка та мотор сухі Повна комплектація з панорамним дахом З недоліків: тріснутий лобаш (як і у 75% авто тут) Не працює задня камера(переламані проводки в кришці багажника- легко виправляється) Продаю за 8000 торг мінімальний
-
Всім привіт. Їдемо з Канади. Продаємо Ліжко та матрац. Розмір Queen size. Купували 3 місяці тому новими. Стан ідеальний. Ліжко каркас. Ціна 250$. Брали за 350+tax Матрац Vagstranda IKEA. Ціна 500$. Брали за 800$+tax. Матрац доступний з 28.04.
-
Добрый вечер. Сняли жилье в районе - Signal Hill. Куда мне надо обратиться,чтобы записать сына (16лет) в школу? А дочь(3 года)- в садик? Какие мои дальнейшие действия? Спасибо большое.
-
-
Здається ВЕЛИКА кімната для дівчини, у 2-кімнатній квартирі з 1 травня! Дуже класна локація (Sunyside station поряд з будинком, поряд Прінцесс парк) 1100$(все включно). В сусідній кімнаті дівчина(працює). Можна розглянути варіант кімнати для 2 дівчат чи мама з донькою (1400$)
-
Скажіть, будь ласка, ті, хто приїхав цього року та отримав health benefits, ви заповнювали в квітні податки? Бо у мене в листі до health benefits написано, що бенефти дійсні до 30 вересня, а далі вони продовжать після того, як звернуться до налогової і впевняться, що в мене низький income . Але як я можу подати податки, коли я тільки цього року заїхали до Канади? Щось я геть заплуталася. Я їм навіть телефонувала з цього приводу, але вони за 2 години розмов і очікування, так і на відповіли, повісили трубку, бо у них робочий день закінчився😂
-
Всім привіт. Шукаю вичителя англіської можливо в когось є контакти 🙏🏻 допоможіть знайти
-
Для школы заполняете онлайн анкету через сайт CBE. Потом они Вам пишут время и день собеседования и после,я так понимаю, прикрепляют Вам к школе ( мы сейчас на этапе собеседования, завтра идём). С младшей, как я поняла, нужно искать место в саду, это daycare программа для Вашего возраста ( у меня просто тоже младшей 3). Я долго мучалась по сайтам, так толком и не нашла, в итоге сегодня с мужем сели, открыли гугл карту и по ней начали смотреть ближайшие сады ( это в радиусе 10 км ...). Заходили на сайт садика, записывались в wait лист и на букинг..( посещение ознакомительное). Пытались звонить, трубку особо не берут. Что по итогу ещё не ясно, ждём обратной связи... Единственное,что спрашивайте,чтоб садик работал с программами грантов и субсидий от государства..это пока единственно,что мне ясно
-
Народ, подскажите пожалуйста, где можно масло поменять ? Может можно самому где-то заехать и поменять ?
-
+1 403 60427688 [email protected] Шукаю роботу в будівельній сфері: - бетонні роботи (фундамент, стіні, дороги, сходи, підлоги та доріжки тротуарні); - каркас будинків; - демонтаж/монтаж вікон; - ГКЛ стіни; - улаштування покрівель скатних та плоских (промислові та цивільні будівлі); - облицювання підлог (ламінат, ковролін)