UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Є інші інституції, де це оскаржується. Їх тут безліч
-
IRCC может сказать, в принципе, сорян, это не наша проблема 😐
-
Я так розумію оформлення на витяг про несудимість вже нема сенсу до консульства відправляти? Хто що б порадив?))) Він є у версії дії, але навіть не уявляю, чи є сенс сьогодні відправляти той лист до Консульства, щоб затвердити, якщо його не опрацюють. Хоча думаю людей просто з перекладом буде безліч. (До речі я думаю створиться механізм, по якому можна буде писати до IRCC, що ти не можеш надати іншу версію, тому що на тебе дещо держава поклала неприємне) Про все подумав, про це роздуплився півтижня тому… Таке.
-
Звучит конечно популистически и утопично, посмотрим:-))
-
Тому що чоловіків безліч будуть рватися на PR. Чи вони солвнуть цю проблему якось через суди, різні костилі. Дуже сильно сумнівюсь, що скажуть валіть усі захищати Батьківщину, але тоді Канада це вже не сильно правова держава. Ніхто як наша вдада робити не буде, люди звикли вирішувати проблеми, ми ж тут не на пташиних правах усі. Ми маємо право на захист, навіть якщо не громадяни.
-
Я вот про такую ситуацию.
-
Нет, почему? Смотрите, IRCC требует документы, у вас их нет. Почему IRCC должно смириться с этим и сказать, а окей, ну если ваше консульство их не даёт, то мы их не будем требовать:-0?