UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А дітям мультик)
-
Купи пива і гляньте з жінкою фільм ахах
-
Мой кейс. Только еще добавил бы, что много солнечных дней
-
Я чоловік Яни і вибирав наступним чином. Перший підхід до переїзду був в 2017 році, тоді дійшов висновку, що або Ванкувер або Калгарі. Тоді відкинув ідею переїзду із-за низького рівня англійського і вартості житла. Далі було всякого, але вже в 2022 повторно підійшов до питання переїзду в Канаду і вже більш предметно, вже забувши про висновки першого підходу. В результаті все одно вибирав між Ванкувером і Калгарі. До речі Ванкувер і Калгарі в цьому році зайняли 3 місце в світі в рейтингу міст в світі для життя. Ванкувер подобається із-за більш мякшого клімату і наявності великої води. Калгарі із-за багатсва провінції (співвідношення податків і доходів), близкість до яскравої природи (гори). На третє місце ставив Едмонтон, але далі від гір і цивілізації (міст в США, наприклад). На першому і другому місці в світі - Відень і Копенгаген, не розглядав Європу, бо люблю природу, тому надаю перевагу менш перенаселеним місцям. По тій же причині, не розглядав Торонто і Отаву.
-
youtu.be/BsZE5We7yn0
-
только кредитный баланс сделан по тупому путает эта задержка пендинг и то что у них перепутано + и -, то-есть если ты должен то это + на кредитном балансе, а то что ты погасил или переплатил пишет с -
-
даже международные транзакции есть
-
есть
-
2-3 дня деньги идут
-
Понял, благодарю, и еще один уточняющий вопрос если можно. Как понимать Current balance и Credit Available ? Если текущий баланс позитивный то значит что на кредитке долг, верно? А доступность кредита это то что еще можно потратить, то есть если баланс 100 и пендинг -100 то оно друг друга перекрывает и доступность кредита(Credit Available ) должна быть та которая присвоена банком в полном объеме не больше ни меньше, верно?
-
Ребят подскажите пожалуйста не понятно как пополнять правильно кредитку cibc просто достаточно перекинуть с дебетовой карты средства на кредитную или там по другому как то? А то. я вроде бы пополнил но там какой то пендинг и кредитный счет не восстановился вроде бы
-
Я вам забронювала)). Зараз взнаю контакти і напишу в особисті😁
-
hey, i'm alive!
-
Між Торонто і Калгарі ,звичайно ,Калгарі. Але подивіться ще Едмонтон,там дають готель,як я зрозуміла, найбільша українська діаспора, дешевше житло і його більше і більше роботи. Так нам говорив чоловіка товариш,який живе вже 15 років в Едмонтоні. Ми вже навіть готові були туди їхати,але чоловік знайшов тут роботу і ми вирішили залишитись
-
Я, звичайно ,пошукаю,але не впевнений,що вона є в моїх підписках, бо сама люблю готовити. Просто чула,що її часто згадували
-
Дайте будь ласка посилання на цю группу