UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Напишіть спеціальність. Я підтверджувала диплом педагога. Думаю,що вам мало допоможете мій досвід. До кожної професії свої вимоги.
-
Всем привет, кто подтверждал свою украинскую квалификацию в канаде ,напишите пожалуйста в личку
-
ТВ тумба в новому стані В користуванні 2 міс Переізджаємо. 150$
-
Скільки води п'єте в день?
-
Друзі, я працюю в одному з найбільших офіційних дилерів Калгарі South Trail Chrisler і буду кидати сюди тільки дійсно вигідні пропозиціі Pre-Owned автомобілів. Ніякого спаму. 2015 Jeep Cherokee Limited 4WD Пробіг 165126 км. Спеціальна ціна за умови кредитування 12 500,00 + GST + реєстрація та комісія дилера. Cash ціна - 18 990,00 Ви економите 6 490,00.
-
Друзі, я працюю в одному з найбільших офіційних дилерів Калгарі South Trail Chrisler і буду кидати сюди тільки дійсно вигідні пропозиціі Pre-Owned автомобілів. Ніякого спаму. 2015 Jeep Cherokee Limited 4WD Пробіг 165126 км. Спеціальна ціна за умови кредитування 12 500,00 + GST + реєстрація та комісія дилера. Cash ціна - 18 990,00 Ви економите 6 490,00.
-
Приблизно1,5-2 л, дякую, вчора зрозуміла, що треба стежити, щоб було не менш 2, але це не пояснює висипки
-
А щось інше? Тому що на вебсайті не написано про адресу нічого.
-
Я єще не маю картки Health, як прийде, то піду, звісно, за ідею з вітамінами дуже дякую
-
Дякую!
-
Дякую!!!
-
Я просто хотел узнать как должна выглядеть справка о количестве отработаных часов
-
І що робити після 30 квітня тим, хто не встиг? Ми теж чекаємо на хелс карту