UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт всім, заповняю аплікашку на бенефіт хелз карту, в листі ще є Application for Alberta Health Care Insurance Plan Coverage, цю аплікашку треба також заповнити і додати в конвертик з аплікашкою для бенефіт хелз карт?
-
Продається Mercedes-Benz GLK 350 4matik 2010 року випуску. 207'000 км пробігу. Повний привід, 7-ступеневий автомат. У чудовому технічному стані, без іржі, двигун, коробка, підвіска без проблем. Після свіжого ТО (масло, фільтри). Нове лобове скло, нова літня гума. Доглянутий салон, шкіра. Можна подивитися у будь-який будній день з 8 до 3 години. Ціна 11'000 cad
-
Відповіла у особисті
-
Перездаю свою оренду у районі Beltline 13 Avenue , велика 2 bedroom, 2 санузла, storage room .2004 cad, оплата за світло 50-60 долларiв та інтернет, я плачу 52.50 за безлімітний. Доступна з червня, але можна і раніше за домовленістю. Білдінг дуже приємно, тихий. Є спортзал, зона барбекю, кімната для вечірок
-
Я думал так будет написано, если сейчас подписка есть
-
Перездаю свою оренду у районі Beltline 13 Avenue , велика 2 bedroom, 2 санузла, storage room .2004 cad, оплата за світло 50-60 долларiв та інтернет, я плачу 52.50 за безлімітний. Доступна з червня, але можна і раніше за домовленістю. Білдінг дуже приємний, тихий. Є спортзал, зона барбекю, кімната для вечірок
-
Угу, точно, спасибо