UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую за відповіді, я також цієї інфи на офіційному сайті не знайшла)
-
Ну говядина не особо вкусная. Лично мне. Фарш, то есть бургеры - да. Стейки - нет.
-
Доброго дня здаю кімнату в кондо , район Бріджленд , ціна 900 ( все включено :комунальні інтернет ) , ванна спільна . Заїзд з 1 червня 2024, якщо цікавить пишіть в дірект. Також є тварини , тому якщо у когось є алергія зразу попереджаю , за деталями пишіть в дірект.
-
Возможно ты прав, но я ел здесь всего три раза, и мне категорически не понравились эти ваши стейки. Но все таки думаю, что дело именно в самом мясе, а не в блюде или способе приготовления.
-
Їх тут дуже багато видів, та його треба правильно готувати. Кращого medium rare я не їв до того, хоча пів Європи об'їздив та майже весь Київ з тим
-
Всім привіт, терміново потрібно 2 людини уже на завтра є РОБОТА для чоловіків Шукаємо лише спеціалістів по монтажу металевої покрівлі: - Standing Seam (фальцева) -Metal shingle Пишіть будь ласка тільки хто має досвід. У нас компанія номер 1 в Альберті вже 15 років по металевим кришам. Висока заробітня плата та супер керівник.