UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Ми шукаємо нових жильців для нашої чудової та затишної 1-кімнатної квартири в центрі Калгарі з 13 червня. Це тепле і світле місце з балконом на 4-му поверсі. Оплата 1695CAD включає воду та опалення. Зараз в квартирі проживаю я та мій хлопець, договір на 1 рік, 6 місяців ми вже тут прожили тому ви підписуєте договір на 4 місяці з можливістю продовження договору після 4 місяців. Ми плануємо покинути Канаду, тому будемо продавати меблі(деякі віддавати безкоштовно). Якщо вас зацікавила пропозиція, звертайтеся до мене приватно, і я надішлю фото та відео квартири. Необхідний депозит та оплата останнього місяця проживання або кредитна історія для укладання договору з менеджером.
-
Шото почитал в сети появившиеся детали 3-ей Дюны, если все будет так , как описано то тогда всьо, расходимся. Пока что концовка как у Линча мне нравится больше. Но надеюсь, что это изменится.
-
Доброго дня, будь ласка, порадьте нотаріуса!
-
Добрый день! Может кто посоветовать gym в даунтауне? Желательно недалеко от линии трейна. В идеале с сауной/парилкой. И кто-то пользовался услугами личного тренера? Какие расценки?
-
Доброго дня, порадьте, будь ласка, нотаріуса.
-
1. Дитяче ліжко 130*70 з матрасом. Водонепроникний наматрасник. Ціна 50CAD 2. Ліжко розмір Queen. Мʼяке узголівʼя, розʼєми для USB/Type-C, підсвітка RGB, полички. Ціна 200CAD 3. Посуд Ціна 50CAD 4. Дитяча кухня. Звуки кипіння, смаження. Більшість іграшок з Disney Store. Ціна 80CAD 5. Набір іграшок Ціна 50CAD 6. Книжки та 2 гри Ціна 20CAD 7. Акумуляторний пилосос. Добре прибирає як на ламінаті, так і на ковровому покритті. Ціна 100CAD Район GLENBROOK
-
BREAKING: оскароносная Мишель Йео сыграет одну из главных ролей в сериале-сиквеле «Бегущего по лезвию 2049» Согласно анонсу, ей отошёл образ женщины-репликанта по имени Олвен, которой предстоит объединиться с Корой (скорее всего, её сыграет Джоди Комер) — девушкой, способной полностью менять свою внешность. Вместе они сталкиваются с таинственным заговором, угрожающим существованию футуристического Лос-Анджелеса. Грядущее шоу станет прямым продолжением картин Ридли Скотта и Дени Вильнёва. Сценаристом и исполнительным продюсером выступает Силка Луиза, известная по «Сияющим».
-
Всім привіт. Є знайомі, які в минулому році приїхали в Канаду і жили тут півтора -два місяці, але не працювали. Вони повернулися в Чехії і зараз там, в Канаду їхати поки не планують. Питання полягає в тому що вони не подали податкову декларацію за минулий рік, що їм робити в такому випадку?
-
Всім привіт ! Ми сімейна пара , яка тільки місяць , як в Калгарі ! Шукаємо житло в аренду з бюджетом до 1100 cad 😊(ще тільки почали працювати ) МОЖЛИВО ЦЕ БЕЙСМЕНТ ? Ми порядні , хозяйновиті , любимо чистоту та затишок , не шумні , не палимо та завжди на позитиві 😊 Дякуємо за любу інформацію 🙏
-
Ніяких штрафів, нічого не передбачається? На майбутнє ніяк не вплине якщо захочуть повернутися в Канаду?
-
Дівчата всім привіт!☺️ Мене звати Катерина, я мама двох малюків, хочу запросити вас на цікаве заняття для ваших діток! Вас чекає цікава сенсорна гра, протягом якої ми будемо вивчати: - кольори - фігури - тренувати повсякденні навички - розвивати мовлення, увагу та посидючість (за віковими нормами) Будемо займатися, ліпити, малювати, танцювати та грати! Багато ігр на розвиток дрібної моторики🙌 Це чудова можливість знайти нових друзів та провести весело час! Заняття підходить для діток від 2 років до 3,5 років! Заняття буде проходити 1 годину 30 хвилин, буде перекус у вигляді фруктів та ягід, а для батьків буде можливість випити чай та каву! Пишіть мені в приватні повідомлення для запису на заняття. 💳Вартість: 25 CAD 📆Дата зустрічі: 12 травня, неділя ⏰Час зустрічі: 10.30 📍Місце зустрічі: 1710 Radisson Dr SE maps.app.goo.gl/95DWGfftc1gBxwdBA?g_st=ic