UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую)
-
Доброго дня хотів уточнити можливо хтось має юриста або адвоката який знається на справах орендодавців та орендарів буду дуже вдячний за будь яку допомогу?
-
За такі гроші тільки кімнату. В Калгарі тепер і бейсменти по жахливо високих цінах
-
Чет я запутался. Они и 28 дней переснимают и паралельно 28 лет снимают?
-
Доброго вечора. Хто знає що означає, якщо в Work Permit після провінції стоїть NMA або NES? І чи можна з таким дозволом на роботу працювати в Альберті, якщо там вказана інша провінція?
-
Вітаю, перездаємо квартиру в районі Kensington - через міст і ви в Downtown, дуже затишна, є посудомийка, духовка, витяжка, storage room , 2 шафи. Залишаємо наш диван, якщо вам потрібно. У нас тихі і гарні сусіди. В пішій доступності(10-15 хв) сітрейн синя та червона гілка, Вільна з 1 червня. Ціна 1460$. Від компанії Mainstreet. Якщо вам цікаво, напишіть, будь ласка, домовимось про перегляд.
-
Привіт дівчата👋🏻 Я перукар-колорист, з досвідом роботи! Запрошую вас, до себе в салоні краси : Стрижки; Дитячі стрижки; Фарбування волосся; Био - завивка; Лікування та догляд за волоссям; Локація:Маcleod trail 8330 Запис:В особисті повідомлення!Буду рада знайомству! НАРАЗІ ДІЮТЬ ЗНИЖКИ! www.instagram.com/hair.mommy.ca?igsh=MTRpM3VoMjhqemh4MQ==