UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Можливо ви підкажете де заправляють балон газу? Треба шукати propane gas?
-
З 1 червня звільняються 2 кімнати у трьох поверховому таунхаусі (майстер бедрум на 2 поверсі і спальня на 3 поверсі). Ми родина яка винаймає цей таунхаус ще з однією родиною,але у зв'язку з їхнім від'їздом з Канади,шукаємо нових співмешканців. Класний варіант для родини з дітьми (кімната батькам і кімната дитині або дітям). Район SW Marda Loop), поблизу зупинки автобусів 6,7,22. Вартість оренди 1750 разом з комунальними послугами. Будинок мебльований,є посуд. У нас двоє діток 11 і 13 років)Дружелюбні, позитивні. За більш детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення.
-
Хотел купить этот матрас, попросил доставить так как нет возможности забрать, захотел дополнительно 60$ за доставку. Прекрасный человек и предприниматель 😅
-
Відкритий ворк перміт видаютт при в'їзді привіт програмі куает
-
Дякую. Завтра поїду))
-
Coop/costco
-
Всім привіт продаю Пассат СС 2010рік 227тис пробігу машина в хорошому стані ціна 8000$кан
-
Дуже дякую! Є балон😉
-
А до чого ця заява до ворк перміту? До візи зрозуміло,якщо виїжджає сім'я. Я навіть не пам'ятаю ,щоб мене запитувала в програмі чи я одружена🙈
-
Эта форма заполняется, когда люди не женаты
-
Це називається зняття обмежень. Але я не бачила там такої заяви. Може ви щось не те робите? Я вам можу прислати інструкцію.