UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
⚡️⚡️⚡️В центрі Ер-Ріяда затримано Олександра Усика Український боксер жорстоко побив якогось цигана...
-
Вам на яку потрібно? Маю декілька
-
Скажіть будьласка чи вдалося комусь зареєструвати профіль Експрес Ентрі з такими балами з англійської 7, 4, 6, 5. І з французької мін 5. І бути eligible по якійсь з програм. Просто цікаво чи можна це зробити з такими балами з мовного тесту, буду вдячна?
-
Незнаю може ми щось неправильно робимо🤷♀️може в когось була така ситуація, поділіться досвідом, або скиньте відео як правильно створити профіль, буду вдячна🙏
-
Дякую) нам вдалося стіл профіль але в самому кінці вже пише нажаль ви не підходите під жодну з програм, балів 0 , хоча є бали за освіту магістра, вік 31, рік канадського досвіду, тест з англійської і французької, хоча б писали в кінці кількість балів, а так просто 0((
-
бо в ЕЕ немає "мінімальних" вимог, щоб створити профіль. На етапі створення анкети система сама рахує на основі ваших даних чи Ви проходите (за віком, мовою, освітою, досвідом, родичами і тп (а не тільки мовою)), якшо Ваших введених даних недостатньо для жодної програми - Вам акаунт не створиться. Зверніться до міграційного адвоката чи консультанта шоб Вам сказали чому саме в Вашому випадку це не виходить
-
Усик виграв👏👏👏👏
-
Дякую, але в мого чоловіка teer 2, він поставив офіційну мову French, здав її на 5 мінімум, і на офіційному сайті пише що 5 достатньо за мову для цього teer, але коли створюємо профіль, пише що ми ineligible, не розумію чому?
-
Вин
-
Пооооообеда Усика вуууууууууу
-
Если сама коронка у вас осталась и ее просто нужно рецементировать то это и альбертовские бенефиты покрывают . Если нужна новая то да , тут или рабочие бенефиты или около 1400
-
Вибачте що турбую, підкажіть будьласка ми з чоловіком пробували створити профіль Експрес Ентрі, ось такі результати, але нажаль коли вже створили профіль, пише що ми не підходимо під жодну з програм, не розумію в чому причина. Хоча ми хочемо йти по CEC і там має бути French 5 , він є. Допоможіть будьласка розібратися🙏буду вдячна
-
Поділіться будьласка відео як створити профіль в Експрес Ентрі?