UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вся інфа є на їх сайті, обирайте розділ Калгарі тільки. Користуюсь час від часу
-
Продам компьютер Мощный новый компьютер с монитором 27 дюймов с поворотным экраном. Клавиатура и мышка в комплекте. Характеристики: - процессор AMD Ryzen 3600 - материнская плата Asrock B550 m-c Wi-fi. - память ddr4 32 gb - videocard Nvidia Gigabyte rtx 3060 12 gb - nvme-ssd 1 tb - HDD -1 tb Цена : 1100$ Возможна доставка и установка любых программ . Очень тихий и мощный компьютер.
-
Органайзер подставка в авто Оригинал Mercedes Sprinter. Новый Цена 30 Cad
-
Dell В идеальном состоянии. Регулированная высота и наклон Цена: 20 за две Адрес: 120 25th Ave SW
-
Якщо 90 днів з дня отримання ворк перміту пройшло, будуть питання до вас. Якщо ні то ще є час зробити без різниці в якій країні.
-
Ключницы 2 шт. В идеальном состоянии. Никогда не использовались 30Cad за обе.
-
Доброго дня, шукаю кімнату на підселення,я хлопець працюю,маю авто ,потрібне житло з 1 червня,можу заїхати швидше,бажано неподалік центру,дякую.
-
Доброго дня Шукаю роботу на неповний або повний день в Калгарі. Розглядаю будь-які варіанти - продавець, помічник на кухні, працівник складу, прибирання, робота в садових центрах. Англійська середня. Можливо в когось на роботі триває набір. Резюме розношу особисто, і онлайн відправляю, але поки це не приносять результатів. Буду дуже вдячна за будь-які поради чи інформацію ☺️
-
Всім привіт. Підскажіть з питаннями; Якщо через місяць після приліту в Канаду зробили всі документи окрім медичного обслідування. І вилетіли з країни в іншу. Віза до 25 року дійсна.Тепер хочемо повернутися знову. Чи пустять без медичного обслідування на територію Канади знову? Чи нам потрібно робити обслідування в цій країні де живемо, щоб пропустили в країну. Чи після приліту просто в Канаді зробити обслідування?