UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а кто?
-
ходячие мертвецы а все остальное что в списке даже не слышал о таких фильмах
-
Не заняття а повноцінне менторство з англійської ! 20.05.2024 ЗНИЖКА 20% НА 10 ЗАНЯТТЬ ДЛЯ ПЕРШИХ ДВОХ НОВИХ СТУДЕНТІВ Усі мої уроки це один великий діалог, де я підбираю фрази та теми під рівень учня та тему з граматики. Вже з перших уроків ми працюємо з вимовою, тому мої учні не звучать як карикатурні злодії із фільмів. Дуже великий фокус на грамматику але я даю те чого взагалі не знайдеш у 99% відсотків курсів - обширний погляд на те як будуються речення у англійській в принципі ( Те що студент може повторити якесь правило - ніяк не корелює з тим чи може він/вона цим користуватись) А також на те наскільки це насправді простіше ніж намагатися якимись складними формулами оперувати на ходу. Побудую вам графік занять та буду вести вас по англійській як на уроках так і за їх межами, будемо розбирати навіть те що ви кажете касиру у магазині. Мене обирають після багатьох курсів вже у Америці/Канаді/Англії та уроків у нейтівів тому рекомендую спробувати якщо хочеш нарешті заговорити англійською у новому році. Трохи про себе: IELTS на C1 склав ще у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Працював і в онлайн і в офлайн школах. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 30 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 27 $) Слава Україні!
-
Доброго вечора, або ранку, я пишу, щоб запитати, що відбувається після підписання договору оренди, а саме, мене цікавить оплата за електроенергію, я орендую квартиру у власника. Як відбувається оплата, і чи можу я скористатися промокодом реферальним чи це працює тільки з компаніями чи можливо тільки з новобудовами?
-
Нижний правый это же Тиг из Сынов Анархии
-
З реабілітологом тут не підкажу, але була з цією проблемою у нього в Україні. Якщо у вас не травма, то швидше за все "шип" від перенапруги певних м'язів. Мені хоч і стало краще, повністю не пройшло. Сказав регулярно розкотувати на м'ячику, зарядка (обов'язково робити кола плечима врізнохід), слідкувати за рівномірним навантаженням в побуті (перекос плечей та тазу погіршує стан). Дуже допомогає підкласти м'ячик під болюче місце і рухати лопаткою (витягуватись рукою в різні сторони). Можливо допоможе вам хоч тимчасово
-
👮♀️Долучатися до проєкту BRAMA закликає Кіберполіція України. 👊🏽Цей соціальний проєкт чиститиме інфопростір від російської пропаганди. ❗️Долучившись до онлайн-спільноти BRAMA, ви зможете надсилати скарги на ворожі ресурси. Чим більше скарг, тим більша ймовірність, що його буде заблоковано. 👊🏽 Також долучайтесь до веб сайту «Чатові онлайн» Вебсайт «Чатові онлайн» розробляється Ukrainian IT HUB за підтримки Акселераційної програми Act to Support проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського Союзу. 🙏🏼Допомагайте країні в будь-який час у будь-якому місці абсолютно безпечно для себе!
-
Доброго дня Шукаю інформацію стосовно отримання сонцезахисних окулярів 🕶️👓 по страхуванню від роботодавця . Маю страховку в якій указано що бенефіт на сонцезахисні окуляри можливо отримати тільки маючи prescription, тобто з направленням. Eyes exam також страховка покриває . Але проблема в тому, що у мене є невеликий мінус по зору , а окуляри хотів би отримати без корекції . Тобто нульові . У всіх салонах, що був, говорять, що це зробити неможливо. Через те що вони не можуть обійти систему і указати в направлені, що зір ідеальний Тому можливо є ті хто робив таку процедуру для себе або хтось працює в салонах . Підкажуть будь ласка як це зробити або в який салон звернутись Буду дуже вдячний за інформацію
-
Hello. Does anyone need a piano? It's FREE. If you're interested, send a private message.
-
Можливо у кого є горщики для квітів, якими ви не користуєтеся?
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. можемо по відео поговорити якщо не вірите .безглузда ситуація, но справді дуже потрібно терміново! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ! БУДЬ ЛАСКА , НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
Віддаємо безкоштовно, (без подушок) Є можливість тільки сьогодні вам його завезти безкоштовно, якщо не далеко від центру.
-
Продам кроссовки Adidas Размер: 10(44) Цена: 35$ Новые Причина продажи: не подошел размер