UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка спортзали в центрі міста з україномовними тренерами чи можливо просто україномовного тренера. Буду дуже вдячний.
-
куплю macbook pro m1 пишіть у приват
-
Продам Кальян CLOUDI Курився від сили разів 15 В комплекті калауд, щипці, керамічна чаша фірми Kong Видув йде з шахти з маленьких дирочок всіяних по сторонам Колба світиться в темряві Ціна 200$
-
Комбинезон зимний (на байке), Next, размер 92 см (1,5 - 2 года) в идеальном состоянии (по фото видно). Водоотталкивающая ткань очень высокого качества. 80 CAD
-
Підскажіть чому не можу зайти через alberta.ca для створення акаунта cra? Вибиває помилку
-
STEVE IS BACK: Стив Карелл сыграет главную роль в новом сериале от создателя «Теда Лассо» и «Клиники» По данным Deadline, речь идёт о комедийном проекте, который помогает разрабатывать HBO. Сама телевизионная сеть вдохновлена творческой командой и обещает, что сюжет должен быть «полным смеха, доброты и очарования». В центре внимания — писатель, который выясняет отношения со своей дочерью в кампусе колледжа.
-
Перездаемо свій договір на квартиру, в зв'язку з переїздом. Простора двокімнатна квартира в районі Белтлайн. Е підземний паркінг. Вїзд 1го червня. 2050cad. вже з паркінгом. За додатковою інформацією пишіть в приват.
-
Всім привіт, перездамо свій контракт на дім дуплекс: 120 кв метрів, 3 спальні, 2,5 ванні кімнати, кухня+вітальня, бейзмент, заднє подвірʼя та двомісний гараж. Район Walden, SE. Дім 2017 року, хороша шумоізоляція, дім в класному стані. Ціна 2700$/місяць. Перездамо з літа, липень/серпень. Контракт до лютого 2025 року. Можемо передати з меблями одразу, про ціну домовимось Пишіть питання в особисті, можу скинути більше фото