UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Запрошуємо до роботи на Авто Сервіс : - Механіка ( З досвідом роботи, бажано зі знанням англійської мови ) - Головного механіка ( З досвідом роботи, бажано зі знанням англійської мови ) Зарплата обговорюється тільки після співбесіди. Місто : Calgary NE. Всім зацікавленим писати в приватні повідомлення.
-
Відкрийте сайт посольства України в Канаді і подивіться перелік документів на даний момент
-
І я б оформила, та слотів не було😭
-
То до чого ваше запитання?
-
Ви взагалі читаєте скріни, які вам вже 17 разів скинули ? Я своїм дітям в жовтні оформила без внутрішніх паспортів
-
Нічим. Не приймаємо і все. Треба і все
-
Ви бачите від кого лист? Від консульства з Едмонтоні. Подивіться на імейл
-
👉 Надаю послуги з ПЕРЕКЛАДУ 📚українська-російська-англійська на зустрічах, в лікарнях, фізіотерапії, суді, поліції та інших державних/приватних структурах. Маю сертифікат ⚡️Community Interpreter⚡️. Виконую переклади по телефону, онлайн або особисто. Вартість залежить від затребуваного часу та локації. Бажано запис мінімум за 1-2 дні, але за надзвичайних обставин може бути "тут і зараз". Пишіть в особисті. Буд рада допомогти.🫶 P.S. Маю власне Бюро перекладів в Києві вже 20 років, тож надаємо послуги: письмові переклади, довідки про несудимість, апостиль, дублікати свідоцтв про народження
-
Я знаю. Навіщо ви мені це пишите. Мені закордонний потрібен для сина. А не внутрішній.
-
👉 Надаю послуги з ПЕРЕКЛАДУ 📚українська-російська-англійська на зустрічах, в лікарнях, фізіотерапії, суді, поліції та інших державних/приватних структурах. Маю сертифікат ⚡️Community Interpreter⚡️. Виконую переклади по телефону, онлайн або особисто. Вартість залежить від затребуваного часу та локації. Бажано запис мінімум за 1-2 дні, але за надзвичайних обставин може бути "тут і зараз". Пишіть в особисті. Буд рада допомогти.🫶 P.S. Маю власне Бюро перекладів в Києві вже 20 років, тож надаємо послуги: письмові переклади, довідки про несудимість, апостиль, дублікати свідоцтв про народження