UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ооо, ось це прямо виглядає, як треба ) дуже дякую 🙏🏻
-
Наступного разу просто не беріть це, залиште в кошику
-
І токсичності окремих осіб в цілому, що, нажаль, трішки disappointing
-
Нездивований з приводу?
-
Xmen 97 А взагалі, що конкретно тобі сподобалося в атаці, коли ти пишеш "порекомендуйте на рівні"? Типу щось гостросюжетне де буде таємниця світобудови, яка потім виносе мозок(в хорошому сенсі) - "Обіцяний Неверленд" 1ий сезон., "Людина бензопила" Щось зі складним сюжетом, де можно сто разів передивлятись і знаходити щось нове - "Експерименти Лейн" Щось з алюзією на існуючий світ - "Сага про Вінланд"
-
Тут зовсім інший клімат та перепади температур. Я не то щоб дуже розібрався як то впливає на рослини, але в цілому зміни температури за день на +/-20 градусів - вони тут не виживуть, якщо ви плануєте щось саджати не вдома. Та також - білки, зайці, різні птиці. Мій молодий горох виріс сантиметрів до 10, потім його зідрали під корінь всілякі місцеві "улюбленці" :) це не значить що везти не треба, але просто майте на увазі то
-
З тим насінням тут проблем зовсім нема
-
я хотіла на балконі просто посадити трішки кропу/петрушки/шпинату. Якраз із України вже їду і хотіла звідси взяти насіння
-
Може вже і немає,вакансії на Амазон закриваються дуже швидко
-
Доброго дня Продається все, що бачите на фото. Купувалося все нове, продаємо тому, що їдемо з Канади. 2 пуфіки - 180 CAN $ Блендер з різними насадками - 50 CAN $ Зволожувач повітря - 50 CAN $ Очищувач повітря - 55 CAN $ Стул на колесах - 80 CAN $ Стіл - 100 CAN $ Ялинка зі всіма прикрасами до НР - 100 CAN $ Лампа з кільцем та тримачем для телефона - 55 $ Забрати можна на #SW Beltline Більше деталей в особисті
-
Доброго дня Продається все, що бачите на фото. Продається тому, що їдемо з Канади. Все купувалося нове, що з IKEA, а щось з amazon. Телевізор - 330 CAN $ Тумба під телевізор- 65 CAN $ Тумба під телевізор нова - 25 $ Ліжко та матрас - 450 CAN $ Забрати можна на #SW Beltline Більше деталей в особисті
-
Дякую за поради. Бензопилу бачив, подобається, решту не бачив, чекну. Що саме сподобалось - можливо якось криво прозвучить але майже все, гострий научно фантастичний сюжет без філерів який закриває майже усі питання, відсутність «няшності» та типових анімешних «супер-убер-кибер-штук» хз як це пояснити, спробую якщо не зрозумієш про що я, але можливо тут підходить слово «приземленність», гарно пророблені персонажи які НЕ тупі. Коротше важко виділити щось одне. Тому я написав «на тому ж рівні». Бо цілком якісно вийшло як на мене в декількох напрямках. Чекну список що прислав, дякую)