UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пользуюсь уже лет 8, очень нравится! Экран топ! Очень рада, что перешла на мак и айфон. Програм не покупаю, но я ничем особо не пользуюсь. Вообще я тоже думала что будет сложно с программами, но проблем не было. Да и мое мышление сменилось с тех пор - то, что должно быть оплачено, должно быть оплачено, это правильно.
-
Доброї ночи! Допоможіть, будь ласка, з двома питаннями 🙏☺️ В мене літня мама, має діабет. Ми сьогодні зранку були в клініці як відвідувачи walk-in, запитали, чи можна відвідати ендокринолога, лікар дав направлення на аналіз крові. Це наш перший досвід з лікарями, окрім того медогляду для новоприбулих, тож я була трохи перелякана і забула запитати, чи аналізи будуть безкоштовні. В мами є вже health card, але benefit ми ще чекаємо. Тож, чи будуть аналізи ці платними? І ще, чи необхідно на них записуватися в лабораторію? Чи можна просто прийти, почекати в черзі і здати?
-
Мишку я собі до нього купувала на блютузі рейзер. Маківська мені не зайшла.
-
Якщо вам просто текстик в ворді написати чи табличку в ікселі склєпати й в інеті посидіти - норм і вінда і мак. Якщо в ігри пограти - мак не підійде. В тому ж ворді та ікселі деяких функцій що є на вінді в маці нема - власне мені в роботі вони були корисні, то я сумую. Для багатозадачності мак все ж краще. Ну і чисто макбук маленький і кришка легко відкривається, то круто. Зверніть увагу, що в ейр тільки два входи тайп с. Я собі купила перехідник і спеціальну флешку, але інколи підбішує, бо якщо заряджається, більше нічого не підключити до нього
-
По хелс карті й направленню від лікаря безкоштовно аналізи. В лабораторіях по-різному, подзвоніть спитайте про всяк. Зазвичай є і запис і черга
-
Дякую ❤️
-
Теперь проснись и увидь что у нас то же самое!