UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я про те,що у всіх була перша подача(колег чоловіка) максимум 2️⃣ !тижні чекали , а ми 3 міс. вже, це не розумію.
-
У вас це має бути прописано у робочому контракті, тому у всіх по різному. Не можна спиратися на чужий досвід. У мене на роботі 30 хв обіду не оплачується, але 2*15 хв перерви оплачується. І так, у мене це прописано.
-
Another withdrawal again from Mrs Charles Kenneth platform my brother and sister this platform is really working this is my second withdrawal from Mrs Charles Kenneth platform may the living god bless you sir for your good work. please my brother and sister you may be interested click on the link and contact him ↘️ t.me/+kHhIDrtY26dlZGZk t.me/+kHhIDrtY26dlZGZk
-
Може хтось знає, як оформити розірвання Українського шлюбу, якщо обидва знаходитяться в Канаді? У особисті будь ласка
-
Kia Sorento AWD 2011 | 2.4 | Carfax | Active status | No accidents | 150000 km 9950$ Авто в дуже гарному доглянутому стані, було замінено передні амортизатори, стійки стабілізатора, шарові опори. Нарікань по авто не має. Перевірений пробіг. За будь якими питаннями - звертайтеся в особисті.
-
Kia Sorento AWD 2011 | 2.4 | Carfax | Active status | No accidents | 150000 km 9950$ Авто в дуже гарному доглянутому стані, було замінено передні амортизатори, стійки стабілізатора, шарові опори. Нарікань по авто не має. Перевірений пробіг. За будь якими питаннями - звертайтеся в особисті.
-
👋🏼Вітаю! Пропоную послуги репетитора англійської мови 🇬🇧 Мене звати Христина ❤️ 📍Маю вищу освіту та міжнародний диплом бакалавра, спеціальність : філологія та переклад (англійська та іспанська). На сьогоднішній день продовжую навчання на магістратурі та покращую свої навички кожного дня. 🥰 📍Викладаю англійську мову вже більше 4х років і маю чудовий досвід праці. ✔️Працюю з рівнями від А0 до B2. ✔️Проводжу як індивідуальні заняття так і парні/групові. ✔️Працюю з людьми віком від 16 років. 🔺Заняття проходять тільки на онлайн платформі ZOOM. 👩🏽💻 📎Мої послуги : - англійська з нуля - англійська для повсякденного спілкування (розмовна) - поповнення словникового запасу - граматика - бізнес-англійська - навчання в ігровому форматі (використовую сучасні інтерактивні платформи) - перегляд та розбір ваших улюблених фільмів/мультфільмів/серіалів/книг - програму навчання підлаштовую для кожного учня індивідуально 💸Ціни : ▪️Перший урок 30 хвилин (пробний/консультація) - 200 грн ▪️1 година індивідуального заняття - 400 грн ▪️1 година парного заняття (2 людини) - 350 грн (з однієї людини) ▪️1 година групового заняття (3-4 людини) - 300 грн (з однієї людини) ☎️Звертайтеся за номером телефону 0981319300 (Telegram, Viber, What’sApp) @krisstyym
-
Доброго ранку, чи є в групі електрики, потрібно в гаражі вивести розетку на 240V, для зарядки авто, дякую)
-
Шановні матусі❤️ Лише для українських діток від 6 до 17 років. Проходить набір на БЕЗКОШТОВНУ онлайн-сесію з ПРОГРАМУВАННЯ! Маєте бажання записатися? Ставте + в особисті
-
Да? Ну ладно.