UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам матрас Twin size Висота 10 in Мега комфортний В користуванні 6 міс В новому стані ( завжди використовувався захисний чохол) Куплений на Wayfair за 650$+ такс Ціна продажу: 300$ Moving sale
-
Здається затишна кімната в будинку на один місяць, з 16 липня по 16 серпня. Вартість оренди - 500$ + комунальні послуги. Будинок розташований в тихому районі, лише за 10 хвилин ходьби від станції метро Tuscany. До центру міста можна дістатися за 25 хвилин метро. В 5 хвилинах ходьби знаходяться автобусні зупинки маршрутів 138, 115, 158 і 169, що забезпечує відмінну транспортну доступність. Додаткові зручності: - Просторна кухня - Пральна машина та сушарка - Задній двір - Парковочне місце - Можливість підключення до Wi-Fi за додаткову плату 30$ Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, зв'яжіться за телефоном +1 (403) 828-4440 або в особисті повідомлення. Ми будемо раді відповісти на всі ваші запитання!
-
Знається 2б квартира з 1 липня в даунтауні. Недалеко від сі-трейну В будинку є бассейн, зал, кінотеатр, кімнати відпочинку з більярдом та іншим. Контракт до 30/04/25 Ціна 2375 За додатковою інформацією пишіть)
-
Привіт дівчата я фітнес тренер і запрошую вас до себе на тренування . 🏋️♂️ Готові змінити своє життя на краще? Приєднуйтесь до моїх групових або індивідуальних занять і досягайте фітнес-цілей разом з нами! Що ви отримуєте: 🔹 Індивідуальний підхід – програма тренувань, адаптована саме для вас. 🔹 Постійна мотивація – підтримка тренера на кожному кроці. 🔹 Максимальна ефективність – результати, які ви побачите вже за кілька тижнів. 🔹Різні тренування від стретченгу до силових та кардіо тренувань. 🔹Нові знайомства та позитивна атмосфера. 🔹Покращення здоров’я,морального стану після кожного тренування гарантовано. Ваше здоров'я – наш пріоритет! www.instagram.com/irafitnessss?igsh=YW04c2xkNWU2cGg2&utm_source=qr Чекаю вас💪
-
Привіт, в клінінгову компанію, де я працюю, шукають 2 людини на лаундрі(на прання) Вакансія з безкоштовним проживанням у Кенморі one day shift person and one night shift person. 8am - 5pm and 4pm - 12am 1 людина на зміну з 8 ранку до 5 вечора 2 людина на зміну з 4 вечора до 12 ночі Якщо у вас є водійське посвідчення , то це буде великий плюс для вас, адже зможете користуватися машиною робочою. Зп 17 на годину Офіційне працевлаштування За подробицями в дірект.
-
Стіл ікеа з підсвіткою - $5 Нюанс с тому що треба купити кріплення. Самовивіз Dover
-
Ліжко 202/151 см - $50 Самовивіз Dover
-
Спробуйте ще через Славія школа. Мене там записали на курс на вересень, але направлення туди теж дають через цей центр
-
Це залежить від часу та форми навчання, якщо онлайн та зранку, то черга менша..
-
Всем добрый день! Ставили первые прививки коту в прошлом мае, я так если прошел год, то нужно ставить снова? Кто подскажет где можно поставить прививку недорого?🙏🏻