UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Кому потрібно, хочу порадити нашого чудового спеціаліста по підбору тарифних мобільних планів. Дуже приємна та хороша людина, допомогла у всіх наших питаннях на професійному рівні, Завжди все пояснить роз’яснить та підкаже☺️ 4036014250 Влада🌸
-
Привіт, мені 21 рік. Приїхав до Канади 4 місяці тому, активно шукаю роботу на повний робочий день в будь-якій зі сфер, маю досвід роботи касиром, також працював на складі, гарно розбираюсь у комп’ютерній техніці, адміністратор з досвідом роботи 1,5 роки. Можу працювати як за готівку, так і за договором. Сильний фізично. Швидко вчуся і добре працюю в команді. Хто має якісь пропозиції або ж знає де і як знайти роботу напишіть будь ласа.
-
Продам свій Nissan Pathfinder 4.0. 2008р Активний статус Альберта реєстрація Без аварій Максимальна комплектація 7місць Дистанційний запуск Клімат контроль Шкіряні сидіння Підігрів сидінь Люк Комплекс коліс всесезонка 285000 пробіг В дуже хорошому стані. Мотор коробка ходова без нарікань. Новий акумулятор. Колеса на додачу Чудовий та надійний Ціна 7300 є торг
-
Доброго времени суток. Возможно кто-то работает на стройке/заводе/складе и у вас проводят набор - напишите мне пожалуйста.
-
Підтримую!!!
-
50 cad 🛍️косметика відкрита не більше 2 місяців, ніацинамід близько 3, коли використовувала як допоміжний засіб у лікуванні проблемних місць з висипами, дещо зовсім не розпаковано) Ідеально в будь-якому випадку, для затесту або ж для повноцінного користування☺️
-
Здравствуйте, ищу подработку на воскресенье, понедельник. Молодой и сильный) есть опыт работы в различных сферах строительства. Английский разговорный.
-
Є тут хто працює в Harmony Beef з дівчат в днівну зміну?