UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я більш того скажу, в мене багато досвіду за кермом, дуже різноманітного. Але перший раз тут я грав машину сам, і це був один загальний стрес на 20хв, що руки тремтіли після
-
Доброго дня! Я перездаю двокімнатну квартиру в центрі міста Калгарі, яка розташована всього за 5 хвилин від станції метро. У вартість оренди включено безкоштовний інтернет, опалення та воду; за електроенергію ви платите окремо. Квартира обладнана всім необхідним для комфортного проживання. У будинку є гриль-зони, парковка, басейн, сауна, кінотеатр, кімната очікування, більярд, кіноекрани, переговорні, ванна для тварин (дозволено проживання тварин за додаткову плату у розмірі 30$). Будинок з'єднаний надземними переходами з сусідніми бізнес-центрами, А також з усім центром, Будинок тихий та зручний для проживання. У квартирі є кондиціонер, пральна та сушильна машини, посудомийна машина, великий стіл, кладова, балкон. Також в будинку є тренажерний зал, зал для танців, йоги та кімната для боксу. Ціна оренди квартири становить 2380$. Перездача з наступного місяця
-
Чи я щось не розумію чи то ти, чи той хлопець може твій приятель і ти знаєш більше інфи, але ж людина питає що треба оформити канадські права і шукає інструктора який має право навчати, якщо у нього були українські права то мабуть він би їх просто обміняв на канадські🤷🏻♂️ а так я розумію з того що він написав то він немає взагалі прав
-
Продам 15.6" ноутбук MSI Alpha 15 B5EEK. 144Hz FHD Gaming Laptop, AMD Ryzen R7-5800H, RX6600M, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Windows 11 Home. В комплекті блок живлення. Батарею тримає 2-4 години. Ціна $750. Самовивіз Westbrook. • 15.6" Thin Bezel FHD, IPS-Level 144Hz 3ms 100%sRGB 72%NTSC • AMD Ryzen 7 5800h, 8C/16T, 3.2-4.4 Ghz • AMD Radeon RX6600M Graphic Card 8GB DDR6 • DDR 4 16GB*2 3200MHz, • 1TB NVMe PCIe SSD • AMD Wi-Fi 6E RZ608(2*2), Bluethooth 5.2 • HDMI Output Supports Upto 4K @ 60Hz • USB 3.2 Gen1 Type C Port with DP • Single zone RGB keyboard with Anti-Ghost key (99 Key)
-
Пересдаем свои контракт (заезд с 20+- июля) Crescent Heights 2 спальни и 2 ванные комнаты - Все коммунальные платежи включены в стоимость (отопление, вода и эл) - Подземный паркинг включён в стоимость - До центра 10 мин на автобусе(301,300,3,17,2) - Домашние животные обсуждаемо - Тренажёрный зал Оплата: 1950 CAD в месяц Сдаёт хозяйка сама, у нас документы не проверяла
-
Продам у звʼязку з переїздом: Наматрасник новий, розмір Queen 15$ Гольф молочний, розмір S жіночий 20$ Спортивні штани, розмір XS жіночі 15$ Батник бежевий, розмір S жіночий 10$ Джинсовка чорна, розмір S 20$ Джинси білі 34 європейський розмір 10$ Чорний топ з серцями, новий, розмір S 15$ Сукня чорне з квітами, розмір S 15$ Сіре худі чоловіче розмір XXL (але добре сидить і на XL) 18$ За подробицями та іншими фото у особисті Забирати beltline 😊
-
Продам у звʼязку з переїздом: Шорти чорні чоловічі XL-XXL 15$ Штани under armour XL (можливо комусь потрібні на роботу) 10$ Поло зелене XL 8$ Поло бордове XL 8$ Поло червоне XL 15$ Чоловічі Кросівки адідас розмір 45-46, жодного разу не носилися, 40$ Жіночі кросівки філа розмір 38, носилися 5 разів від сили, 30$ Сандалі Zara розмір 37, 15$ Пуховик чорний жіночий, розмір S, 40$ Дві чоловічі футболки нові розмір десь XL віддам безкоштовно За подробицями та іншими фото у особисті Забирати beltline 😊
-
Так, не було
-
Так
-
Продаю два ліжка з матрасами в гарному стані. По запросу кину більше фото. Твін майже нове, 350 кад, дабл 250. Самовивіз 1.07 зранку.