UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт!👋 У мене є цікава ідея для дітей та батьків! Як людина, що працює в ІТ-компанії, я хотіла би організувати безкоштовний онлайн урок, спрямований на ознайомлення дітей (починаючи з 5 років) та підлітків з програмування, дизайном та іншими суміжними галузями. Мої цілі для цього уроку такі: -Продемонструвати, що вивчати програмування не складно, а навпаки, цікаво та корисно. -Розв'язати разом цікаву задачу та надихнути на подальші дослідження в цих сферах. -Забезпечити бажане відволікання від повсякденної рутини та подарувати трохи настрою. Давайте розпочнемо цю захоплюючу навчальну подорож разом! Якщо ви зацікавлені залишайте пишіть у приватні повідомлення❤️
-
Вітаю! Якщо комусь потрібен репетитор з англійської або німецької. Неодмінно звертайтеся в приватні 🇬🇧 Вартість занять: від 300 гривень за заняття☺️ Навчаємо як дітей так і дорослих (заняття один на один з репетитором) За деталями пишіть у приватні повідомлення 🫶🏻
-
У Cleaning копанню потрібна відповідальна, працьовита дівчина/жінка для прибирання житлових будинків на постійній основі / full time (працюємо на півночі). Робочі дні з понеділка до п'ятниці з 8 до 4х вечора. У вихідні та святкові дні не працюємо. Досвід роботи вітається та бажаний. Але без досвіду також розглядаємо. Обов'язково наявність водійських прав та автомобіля. Всі робочі матеріали та оплачуваний трейнінг ми надаємо. За детальною інформацією телефонуйте: 403 4835168.
-
Так мы же не за права говорим
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, який є банк з безкоштовним обслуговуванням для українців в Канаді? Мені казали, що такий є, але назву не знають.
-
Продам свій Nissan Pathfinder 4.0. 2008р Активний статус Альберта реєстрація Без аварій Максимальна комплектація 7місць Дистанційний запуск Клімат контроль Шкіряні сидіння Підігрів сидінь Люк Комплекс коліс всесезонка 285000 пробіг В дуже хорошому стані. Мотор коробка ходова без нарікань. Новий акумулятор. Колеса на додачу Чудовий та надійний Ціна 7300 є торг
-
Друзі, усім привіт Я так розумію сайт все ще лежить?
-
📌Наразі актуальні знижки є на домашній інтернет та ОНОВЛЕНІ знижки на мобільний звʼязок від Telus / Koodo: Більш детальніше: 💻 Домашній інтернет 1gig швидкість - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 в місяць - До 2х перших місяців безкоштовно 📱 Мобільний Звʼязок - Telus 200GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/смс - Без оплати за підключення ✔️ - Номер телефону можна перенести - Ціна в місяць $30 якщо у вас є домашній сервіс (Family discount included) - Koodo 50GB 5G - Безлімітні дзвінки/смс - Без оплати за підключення ✔️ - Номер телефону можна перенести - Ціна в місяць $34 📺 Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в особисті повідомлення 📪
-
📌Наразі актуальні знижки є на домашній інтернет та ОНОВЛЕНІ знижки на мобільний звʼязок від Telus / Koodo: Більш детальніше: 💻 Домашній інтернет 1gig швидкість - Безлімітний - Без оплати за підключення - $65 в місяць - До 2х перших місяців безкоштовно 📱 Мобільний Звʼязок - Telus 200GB 5G+ - Безлімітні дзвінки/смс - Без оплати за підключення ✔️ - Номер телефону можна перенести - Ціна в місяць $30 якщо у вас є домашній сервіс (Family discount included) - Koodo 50GB 5G - Безлімітні дзвінки/смс - Без оплати за підключення ✔️ - Номер телефону можна перенести - Ціна в місяць $34 📺 Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в особисті повідомлення 📪
-
Дякую за відгук!
-
Доброго дня Продається все, що бачите на фото. Продається тому, що їдемо з Канади. Все купувалося нове, що з IKEA, а щось з amazon. Диван, який не розкладається - 230 $ Телевізор Hisense 50R63G- 330 CAN $ Тумба під телевізор- 65 CAN $ Тумба під телевізор нова - 25 $ Ліжко та матрас queen size - 400 CAN $ Забрати можна на #SW Beltline Більше деталей в особисті