UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Там можна на довше?
-
Не та гілка
-
Робота в місті КОХРЕЙН Cohraine. Не Калгарін, а КОХРЕЙНІ І НІ В МЕНЕ НЕ МАЄ ВАКАНСІЙ В КАЛГАРІ, дякую за розуміння Робота 6 днів на тиждень по одній годині в день Потрібно прибирати об'єкт в кінці робочого дня після шостої години вечора, Я разом з дружиною прибирали приблизно 20 хвилин тобто для однієї людини це займе близько 40 хвилин. Робота part-time Оплата щомісяця. За об'єкт виплачується чеком 500 $ Підходить для тих хто живе в місті КОХРЕЙН Варіант я буду їздити з калгарі та працювати дуже сумнівний та наврядче буде розглянутий. Якщо в когось є знайомі хто живе в місті КОХРЕЙН та хоче мати підробіток на вечір, То прошу передайте йому мій номер telegram +48 692 787 001
-
Якщо ті хто продавали кошеня не робили вакцини то вам треба буде зробити дві комплексні вакцини і одну від сказу. В три місяці дві комплексні вже наче мають бути зроблені. Якщо ні, то краще звертатись до ветеринара щоб він вам розказав план вакцинації. Комплексну вакцину тут роблять на три роки, рабіс на рік
-
Для чого виставляти оголошення у групі КАЛГАРІ, якщо робота знаходиться за межами цього міста?
-
Ибо в блок. Заканчуй херней маяться