UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Пропонуємо вам послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝
-
❗️Приветствуем всех❗️ Компания по обмену валюты ищет людей, во странах Европы,Азии, почти все ГЕО🌍 Заработок 5-10% со сделки, без вложений В первый же день можно зарабатывать 50-200$ Пишите в личные сообщения @rrrriiis обсудим все условия и познакомимся!
-
Продам у зв’язку з відʼїздом: Пилосос 70$ Чемодан 25$, висота 60 см, є дирочки на підніжках, але все інше ціле і їздить добре Дві подушки Квін 35$, бралися у JYSK, були у користуванні 2,5 місяці Корзина для білизни, висота десь 57 см, містка, 13$ Корзинки 6 шт., 8$ Подробиці у особисті Забирати у Beltline
-
не та гілка
-
Продам взуття для будівництва з металевим носком та робу в придачу. Взуття 25$ Розмір 43 По устілці 29 см (Дуже легкі та комфортні, що не скажеш про інші моделі які тільки важать 3-4 кг) В придачу ввідам за символічну плату дві сорочки розмір XL (100% котон) Куртку розмір XL Кофта з капюшоном розмір XL Джинси розмір 38-40 (XL) Забрати можна 17 ave або Downtown
-
Доброго дня порекомендуйте сто де можна пройти Out of province vehicle inspection
-
Доброго дня порекомендуйте сто чи механіка де можна пройти Out of province vehicle inspection
-
Продається шафка під телевізор.60 $ Безкоштовна доставка в межах Калгарі. Буде доставлена в зібраному вигляді
-
Доброго дня . Вибачаюсь за таке прохання , ситуація скрутна . Просимо допомоги. Мій вітчим помер через 10 днів навчання після мобілізації , влк визнали його придатним хоча у нього було дуже погане здоровʼя . Моя мама залишилася без чоловіка а 10 річна сестра без батька . Мама вилітає до України з Канади . По приїзду до України зможе надати документи ( якщо звісно їх не приховають ) . Дякую за будь яку допомогу . Якщо зможете - можу надіслати данні мами чи мої для допомоги канадські [email protected] Карта мами Приват банк 5363 5420 9125 4616
-
Комплект 4 зимових шин на дисках. 100$( нові такі ж в магазинах 300$) Підходить для Nissan Sentra або аналогічного. 205/55 р 16. зі сталевими дисками. Готовий до установки на ваш автомобіль! Залишилося багато протектора. Точну глибину протектора див. на фотографіях. Включає БЕЗКОШТОВНУ доставку в межах Калгарі
-
Здравствуйте, в связи с новыми требованиями для работодателя нужны доказательства того, что работодатель приложил разумные усилия для заполнения должности с гражданином Канады или постоянным жителем, о чем свидетельствуют результаты найма, или как уже предусмотрены ранее существовавшие критерии потока или пути. Может кто-то занимался уже этом вопросом и смог его как-то решить?