UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если маленький скол, то сделают аккуратную невидимую пломбу по бенефитам Если пол зуба, это, вероятнее всего, другие процедуры и бенефитами не покроются
-
Добрий день. Підкажіть де в Калгарі є україномовний працівник Scotiabanka. Буду вдячна за відповідь.
-
5000 11th Street SE
-
Раніше купувала квиток в Канаду, але на жаль, довелося скасувати політ і зараз маю на WestJet на Travel Card 560$ CA (які не можу вивести 🥲) , хотіла б перепродати свій доступ до аккаунту і ви зможете купити квиток дешевше. Це буде вигідно для вас і для мене. Вартість 300$ Ви в свою чергу заощадите 262,56$ Це моя остання надія хоч трохи повернути за квиток 🥲
-
Раніше купувала квиток в Канаду, але на жаль, довелося скасувати політ і зараз маю на WestJet на Travel Card 560$ CA (які не можу вивести 🥲) , хотіла б перепродати свій доступ до аккаунту і ви зможете купити квиток дешевше. Це буде вигідно для вас і для мене. Вартість 300$ Ви в свою чергу заощадите 262,56$ Це моя остання надія хоч трохи повернути за квиток 🥲
-
Если есть машина и в семье 3+ человека, и вы делаете покупки раз в пару недель - то да
-
🤍 Маємо чарівне та грайливе цуценя мальтійської болонки! В наявності 1 самка. Народилася 28.04.2024 🤍Цуценя відвідає ветеринара, щоб зробити перевірку здоров'я та отримати перші щеплення та дегельмінтизацію перед поверненням додому. 🤍Цуценя вже добре соціалізоване і вирощене з любов'ю та турботою. 🤍Мама зареєстрована мальтійська болонка CKC, тато чистокровний мальтійська болонка, обидва важать близько 7-8 фунтів За оцінками, цуценята мають таку ж вагу, як і батьки, коли вони повністю дорослі. 🤍 Готові доставляти по всій Канаді, коли вони будуть готові до роботи через 8 тижнів 🤍Зв'яжіться з нами за номером: 825 863 1252
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Віддам безкоштовно в хороші руки.Самовивіз
-
У звязку з обмеженнями споживання води, всі басейни зараз не працюють.