UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если кто может посоветуйте пожалуйста недорогую клинику. У нас котик отравился. Просто мы только в марте его оперировали, и это нам 7 тысяч стояло. Второй раз я не потяну :(
-
Інформація для тих, хто користується послугами ENMAX. Ціна 3-х річної фіксованої ставки на електроенергію впала до 9.79kWh та до 4.59GJ на газ, 5-и річна ставка на електроенергію 10.49kWh та 4.79GJ на газ. Для зміни ціни потрібно натиснути "Manage my plan" > "MODIFY / RENEW" > "Renew fixed".
-
Мокасини Browns. Шкіра. Нові. Мало мірять, будуть на 40р 70$
-
Босоніжки шкіряні. Нові, з України Не підійшов розмір Будуть на 40р 120$
-
ШУКАЮ МОДЕЛЕЙ НА МАНІКЮР 💅 БЕЗКОШТОВНО🔥 ⠀ В новій студії в самому центрі Калгарі з видом на Calgary Tower 🗼 ⠀ Всі матеріали українські або ліцензовані європейські, інструменти в крафт пакетах, все одноразове 🤩 ⠀ ⏳Зайнятість - до 3 годин ⠀ 18.06 🕦 13:00 - без зняття (тобто ручки без старого покриття лаком) 🕦 15:30 - без зняття 19.06 🕦 11:30 - комплекс (зняття, манікюр, покриття) 🕦 16:00 - комплекс 20.06 🕦15:00 - комплекс 21.06 🕦 10:00 - без зняття 🕦 13:00 - комплекс 🕦17:00 - без зняття ⠀ ➡️➡️➡️🔥Для запису пишіть, яка дата цікавить, та надсилайте фото ручек МЕНІ @iryna_kliuchko 🔥⬅️⬅️⬅️⬅️ ⠀ Відгуки від моделей вже на наших сторінках 🩷 ⠀ 📲 www.instagram.com/topkatebeauty ⠀ 💻 clx.by/topkatebeauty
-
Всем привет ! Специалист по шитью, портной - дизайнер одежды. Калгари 👍 Если Вам нужно: - подшить - вшить - расшить - реставрация одежды - ремонт любой одежды - пошив одежды ОБРАЩАЙТЕСЬ! ЦЕНЫ - 🔥🔥🔥 Calgary, Bankview , 17 Ave , SW Анна Telegram: +15879693423 Viber: +15879693423 Тел. +15879693423 Massage: +15879693423
-
Может компанию ищу
-
Друзі, я вірно розумію,що якщо наприклад я потраплю у США по U4U,але якщо в мене там не складеться, і мені буде потрібно вернутися до Канади, щоб звичайно знайти роботу, то я зможу скористатися діючим Work Permitом доки діє його строк Але якщо я захочу повернутися після закінчення строку дії ворк перміта,то мені звісно потрібно буде знайти працедавця у Канаді, який би виготовив LMIA і потім робити на нього десь 3-5 год протягом яких можна отримати PR і громадянство - тобто стандартна процедура,яку проходять всі іммігранти? Чи є щось, що я не врахував?
-
Продам автокрісло - 50$ Дійсне до 2027