UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам у зв’язку з переїздом: 1) Кавоварка CHEFMAN у відмінному стані. Ціна: 70 CAD за все В комплект входить: мірна ложка, два фільтри для кави, металевий глечик для молока та ємності для кави, цукру, чаю, стакан starbucks в подарунок. 2) Хлібопічка Breadman Ціна: 35 CAD 3) Аерофритюрниця Insignia Ціна: 25 CAD Підходить для приготування різних страв з мінімальною кількістю олії.
-
🛍️ Розпродаж меблів 1) Фрейми розміру twin 2шт по 70$ 2) Матраци розміру twin висотою 10" 2шт по 150$ 3) Тумби з комірками 2шт по 50$ 4) Прикроватна тумба з 2 шухлядами 20$ 5) Вази з квітами всі за 5$ 6) Ковдри, подушки, постіль 📍Northland Dr NW
-
Доброго дня! Хочу спитати, чи потрібно заповнювати в довідці Income worksheet для субсидії на садочок графу про свій доход, якщо це були заробітки від іншої діяльності (в мене є дохід від Uber eats за 1 тиждень в червні. Якщо його потрібно вказати, то необхідно розрахувати приблизно? 3 тижня *$ для червня, та 4 тижня*$ для наступних місяців? Чи взагалі не потрібно ще вказувати, бо дохід тільки в червні, який ще не закінчився?). Дуже дякую за поради😁
-
Серйозно? Ви те що вам задонатили продаєте за 100 баксів?
-
В Ваканду бы...
-
Я іноді вихожу
-
Мене звати Тетяна і я фотограф. Я навчу тебе гарно позувати, відчувати себе впевнено перед камерою, а на виході ти отримаєш круті фото для свого фотоальбому або соцмереж! Зараз я шукаю моделей на фотозйомку, тому якщо ти зацікавлена(ний) - пиши мені в особисті повідомлення!
-
Нашел старый аккаунт, там я тоже за зелёных:-)
-
Тогда можем как нибудь поля поделать, или народу на фарм собрать