UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Они вонючие и отвратительные
-
Курить хочется конечно, но что то как то стремно
-
Может у кого то есть лишний блок?😅 я просто не очень хочу общаться с такими персонажами)
-
А, ну норм тогда.
-
В моем случае реже это уже вообще ничего не курить😅 я пачку 25 штук курю 4 дня
-
Ford Escape 2.5 . 4x4. 3500$ Active, AB. 330 000km. No oil leak. No rust. New front control arms. New sway bar links. New tie rod inner and tire rod end. Two sets of wheels. AC working perfectly. Cracked windshield. Clean inside. No smoking, no pets.
-
Окей) спасибо)
-
Насколько другой?
-
Я продаю
-
Я их побаиваюсь
-
Хто продає з дівчат утюжок для волося?
-
Привіт.Продаю Автомобіль Nissan Versa .Пробіг 191 тис. Коробка автомат. Active статус✅ 🟢Причина продажу: купували зі знайомим на двох ,менше року тому(за 5500$ з пробігом в 183 тис.),але в кінці місяця закінчується контракт на квартиру і розʼїжджаємось . ⚪️Що робилось : міняли масло на 188 тис. Міняли моторчик пічки,бо там ще заводський стояв. 🟠Машина в хорошому стані і не має проблем в середині.По кузову є момент (видно на фото),нам нарахували 250 $ за ремонт.В нас підземний паркінг і в попереднього власника вона стояла на підземному паркінгу.Є 2 комплекта шин - зима і літо ,вони в досить хорошому стані .Розхід на 100 км - 8 л.Є круїз контроль🫶🏻 🔘Ціна : 4400 з невеликим торгом біля машини